ja powiem szybko : świetny odcinek, nareszcie coś ruszyło bo od kilku odcinków było kiepsko.Cuddy wygląała pięknie( bareszcie dobry makijaż, piękny dopasowany strój, spódniczka lux aż House zawiesił oko ) Powrócił stary House ta scena ztorem przeszkód bombowa no i wogóle super
Dziękuje za uwagę.....
Wto 12:18, 24 Mar 2009
Obejrzałam . Odcinek nie taki zły, ale widziałam o wiele lepsze .
Podobał mi się wątek , gdy House i Cuddy oglądali razem kasetę ,a potem to schylanie Cuddy by wyłączyć telewizor. Ach, ten wzrok House'a !
Podobał mi się pomysł z kotem !
Odegranie Kutnera . Szczerze mówiąc nie spodziewałam się tego po nim !
Dobry przypadek.
Świetne dialogi , szczególnie : Cuddy i House .
Minusy :
Nie podobał mi się wątek Tauba. Był niepotrzebny.
Mało śmiesznych tekstów i sytuacji House'a . Mało scen z Cuddy.
Ale ogólnie bardzo, bardzo dobry odcinek . Przyjemnie się go oglądało
Odcinek dobry ,chociaz przyznam widzialam lepsze.
Kutner zaskoczyl. Pomysl z kotem fajny... Watek House'a i Cuddy podaczas wspolnego ogladania podobal mi sie.
_________________ "Doing nothing is not a plan it is a specyficly lack of a plan" Deutschland, Deutschland,Deutschland! Gratulacje! Wysłany:
Nie 22:15, 03 Maj 2009
Fajny odcinek i bardzo podobał mi się motyw z kotem. Mogliśmy zobaczyć pojedynek House'a z siłami nadprzyrodzonymi
W zasadzie same plusy:
początek bossski, Huddy na kanapie i lizaczek House'a
Cytat:
2. spódnica Cuddy - krótka, przd kolana. Sięgając pamięcia w tył nie mogę sobie przypomnieć zeby Cuddy załozyła aż tak krótką spódnicę. Zazwyczaj miała do kolan lub dłuższe, natomiast ta była przed kolana.
Jej ale ona jest zgrabna i fakt zawsze nosiła dłuższe spódnice ale kiedyś założyła jeszcze krótszą, taką miniówkę szarą, to był chyba 3 sezon
Kutner sikający na fotel House'a Super, że się mu sprzeciwił, pewnie dlatego House za bardzo go nie zjechał
A minus to Taub, niepotrzebnie tak dużo go ostatnio pokazują. No i tak się zastanawiam co z dzieckiem Cuddy Ogólnie kiepska sprawa, że zaczęli wiele wątków i nagle je urwali
_________________ "Successes only last until someone screws them up. Failures are forever" "People get what they get. It has nothing to do with what they deserve" Wysłany:
Sob 18:43, 12 Wrz 2009
mnie zabiło to jak Cuddy zajęła się tą babką w przychodni na początku xD zamiast dać ją na plecy i przytrzymać głowę to gada z Housem haha xD
_________________ Wierze w ciała zmartwychwstanie,
Poprzez czułośc przez kochanie.
Ciało z ciałem niech się sklei.
Od niedzieli do niedzieli niech trwa,
Ciała z ciałem modlitwa Wysłany:
Pon 18:53, 09 Lis 2009
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2
Strona 2 z 2