Dr House - House M.D. :: Zobacz temat - 6x14 "5 to 9"

6x14 "5 to 9"
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Dyskusje o odcinkach -> Sezon 6
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej, mam takie pytanie nie związane z tematem: Dlaczego nie mam teraz przycisku ,,pobierz" przy każdym odcinku,a jest tylko przycisk do pobierania napisówzapytajnik Proszę o pomoc, muszę tak jakby uzupełnić moją kolekcję House'a.. ;]

PostWysłany: Sro 15:27, 24 Lut 2010
Aliccce
Student medycyny
Student medycyny

Powrót do góry

Soundtrack

czy ktoś ma pojecie jaki jest tytuł piosenki na końcu odcinka. Po prostu super. Bardzo proszę o info.

PostWysłany: Czw 21:14, 04 Mar 2010
tvpaker
Student medycyny
Student medycyny

Powrót do góry

tvpaker ta piosenka to: Eric Bibb -"Shine On"

I'm no Superman

PostWysłany: Czw 22:07, 04 Mar 2010
House Everybody Lies
Rezydent
Rezydent

Powrót do góry

mi osobiście sie bardzo podobał, tak samo jak odcinek "wilson" mogli by własnie robic takie odcinki, ciekawe Smile

PostWysłany: Czw 20:50, 08 Kwi 2010
Skibona
Student medycyny
Student medycyny

Ostrzeżeń: 1

Miasto: bielsko-biała
Powrót do góry

Odcinek bardzo mi się podobał. Oglądałam go już kilka razy Smile Miód jak dla mnie osoby, która bardzo lubi Cuddy Very Happy Co do tego, że niektórym zakończenie wydaje się przesłodzone,to jak to się mówi : kłopoty chodzą parami, można to obrócić- tak samo jak już się robi dobrze, zaczyna się wieść to na wszystkich frontach Smile więc chyba nie jest aż tak bardzo przesłodzone.

PostWysłany: Sro 22:05, 21 Kwi 2010
konwalia7777
Student medycyny
Student medycyny

Powrót do góry

Miałam okazję oglądnąć ostatnio ten odcinek. I wiecie co? Chyba przestałam patrzeć na tę postać tylko w kategorii shippowej. Scenarzyści pokazali mi(i chyba wszystkim), że niełatwe jest życie matki, administratorki szpitala i osoby zaangażowanej w związek... a szczególnie, jeśli to trójpak. Cuddy musi opiekować się dzieckiem, dbać o relację z Lucasem, zarządzać szpitalem, rozwiązywać jego problemy i radzić sobie z Housem i jego(bądź co bądź) szalonymi pomysłami. Wszystko równocześnie...
Bardzo spodobał mi się wątek z tą aptekarką i lekami. Cuddy ma tutaj "wroga", z którym mierzy się sama. Ale ten kwiat-dyktafon... chcę taki! Very Happy
Dodatkowo motyw ze szpitalnymi problemami z Atlantic Net i jak Lisa musi sobie sama z tym radzić... Aż zrobiło mi się jej szkoda.

A co do Lucasa... nie zamierzam odsuwać na bok tego, że mógłby być jej synem, bo tutaj zachował się po prostu jak dziecko. Odcinek utwierdził mnie w przekonaniu, że cały ten związek Lucasa z Cuddy to tylko jakiś środek do celu, którym jest pokazanie House'owi przez Lucasa jego "wyższości" nad naszym doktorkiem, jaki to on nie jest och i ach. I już wiem, kto był pierwowzorem SuperEsa z reklamy 36 i 6... Rolling Eyes

A zakończenie? To słynne już "YEEES!"? Uwielbiam je. Okazało się, że Lisa potrafi się cieszyć. Widać w tej chwili, że mimo kłód na jej drodze Cuddy chce jak najlepiej dla szpitala.
A ta mina House'a, jak przekazywała im radosną nowinę... Aż ciepło mi się robi na sercu.

A na koniec... mam nadzieję, że zobaczę prędko, jak Cuddy i "SuperEl" się rozstają. I jak jego miejsce zajmuje ten, który powinien być u jej boku już dawno temu... wiecie, o kim mówię Wink

Robert Górski

PostWysłany: Sob 12:02, 12 Cze 2010
agawa5
Onkolog
Onkolog

Pochwał: 5

Miasto: Wieliczka
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Dyskusje o odcinkach -> Sezon 6 Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5
Strona 5 z 5

Skocz do: