|
|
 |
|
| Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
| Wiadomość |
Autor |
|
 |
|
Hej, mam takie pytanie nie związane z tematem: Dlaczego nie mam teraz przycisku ,,pobierz" przy każdym odcinku,a jest tylko przycisk do pobierania napisów Proszę o pomoc, muszę tak jakby uzupełnić moją kolekcję House'a.. ;]
|
|
|
Wysłany:
Sro 15:27, 24 Lut 2010 |
|
Aliccce
Student medycyny

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
|
Soundtrack
czy ktoś ma pojecie jaki jest tytuł piosenki na końcu odcinka. Po prostu super. Bardzo proszę o info.
|
|
|
Wysłany:
Czw 21:14, 04 Mar 2010 |
|
tvpaker
Student medycyny

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
tvpaker ta piosenka to: Eric Bibb -"Shine On"
|
|
|
Czw 22:07, 04 Mar 2010 |
|
House Everybody Lies
Rezydent

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
mi osobiście sie bardzo podobał, tak samo jak odcinek "wilson" mogli by własnie robic takie odcinki, ciekawe
|
|
|
Wysłany:
Czw 20:50, 08 Kwi 2010 |
|
Skibona
Student medycyny

Ostrzeżeń: 1
Miasto: bielsko-biała
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
|
konwalia7777
Student medycyny

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Miałam okazję oglądnąć ostatnio ten odcinek. I wiecie co? Chyba przestałam patrzeć na tę postać tylko w kategorii shippowej. Scenarzyści pokazali mi(i chyba wszystkim), że niełatwe jest życie matki, administratorki szpitala i osoby zaangażowanej w związek... a szczególnie, jeśli to trójpak. Cuddy musi opiekować się dzieckiem, dbać o relację z Lucasem, zarządzać szpitalem, rozwiązywać jego problemy i radzić sobie z Housem i jego(bądź co bądź) szalonymi pomysłami. Wszystko równocześnie...
Bardzo spodobał mi się wątek z tą aptekarką i lekami. Cuddy ma tutaj "wroga", z którym mierzy się sama. Ale ten kwiat-dyktafon... chcę taki!
Dodatkowo motyw ze szpitalnymi problemami z Atlantic Net i jak Lisa musi sobie sama z tym radzić... Aż zrobiło mi się jej szkoda.
A co do Lucasa... nie zamierzam odsuwać na bok tego, że mógłby być jej synem, bo tutaj zachował się po prostu jak dziecko. Odcinek utwierdził mnie w przekonaniu, że cały ten związek Lucasa z Cuddy to tylko jakiś środek do celu, którym jest pokazanie House'owi przez Lucasa jego "wyższości" nad naszym doktorkiem, jaki to on nie jest och i ach. I już wiem, kto był pierwowzorem SuperEsa z reklamy 36 i 6...
A zakończenie? To słynne już "YEEES!"? Uwielbiam je. Okazało się, że Lisa potrafi się cieszyć. Widać w tej chwili, że mimo kłód na jej drodze Cuddy chce jak najlepiej dla szpitala.
A ta mina House'a, jak przekazywała im radosną nowinę... Aż ciepło mi się robi na sercu.
A na koniec... mam nadzieję, że zobaczę prędko, jak Cuddy i "SuperEl" się rozstają. I jak jego miejsce zajmuje ten, który powinien być u jej boku już dawno temu... wiecie, o kim mówię
|
|
|
Robert Górski
Wysłany:
Sob 12:02, 12 Cze 2010 |
|
agawa5
Onkolog

Pochwał: 5
Miasto: Wieliczka
|