Świetny odcinek, lekki, łatwy i przyjemny. Epizod Wilsona i jego filmową "wpadkę", a także randkowy maraton chłopaków odebrałam jako ukłon w kierunku fanów - fanservice pełną gębą, ale to miło, nieźle się przy tym ubawiłam xD
Plakaty Wilsona z rogami jelonka - bezcenne wrażenie wizualne <333 xD
_________________ Avek by worried_bubble Wysłany:
Sob 18:05, 13 Mar 2010
A, i mam prośbę. Przetłumaczy mi ktoś ostatnią kwestię Cuddy, pod koniec odc. ? Very Happy
Coś w rodzaju: "ściągnąć to natychmiast", czy coś koło tego.
A odnośnie odcinka, to wg mnie genialny.
Motyw z książką... Skoro wyszło, że Wilson grał w młodości "rogacza" , to już się zaczynałam bać, czy House nie ukrywa za okładką jakiegoś romansidła.
Randki - też świetne. Do końca nie dowierzałam, że House bd brał w tym udział. Najbiedniejszy był Wilson. Mógł chłopina zełgać, że ma inną specjalizację i byłoby mu łatwiej.
Rozterki Chase'a - nie no, to mnie całkowicie powaliło.
Mina Wilsona, gdy wchodzi do gabinetu i widzi plakaty: bezcenne.
_________________ wiolka&maria lucie -> Holmes&Watson <Szpieki>Guśka - siostra ~ Nettie - siostrzenica ~ Ubrana u jeanne "Watsona KGB wysłało do USA w miejsce tych szpiegów, co to ich ostatnio aresztowali."by Watson KLIKNIJ=POMÓŻA POTEM ZAJRZYJ TUTAJ Wysłany:
Pon 22:30, 22 Mar 2010
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3
Strona 3 z 3