[5X20] Bo wyjątkowo ciekawie przedstawiony przypadek
no i scena kiedy pacjenta przewozili do szpitala ,a on widząc Cuddy i Housa odrazu poznaje że na siebie lecą
[5x14] Cuddy robiąca psikusy Housowi np:znikajaca laska, nieczynna winda
[5x07] pocałunek Housa i Cuddy
[3x16] sen Housa
[3x17] kiedy House trzyma rączke dziecka
No i coś mi się wydaje że pokocham odcinek [6x11] sąsiedzi myślą że Wilson i House to geje
_________________ Moje młodsze kochane siostrunie Gusg&wiolka17, Śliczne zÓe siostrzenice Nutt&peach_soul:), Sweet boyfriend - Joker508:*Odpowiem "Miłość nie daje i nigdy nie dawała szczęścia. Wręcz przeciwnie, zawsze jest niepokojem, polem bitwy, ciągiem bezsennych nocy, podczas których zadajemy sobie mnóstwo pytań, dręczą nas wątpliwości. Na prawdziwą miłość składa się ekstaza i udręka,, ~~ Huddy Moje małe serduszko bijące dla Coldplay & Travis Wysłany:
Sob 19:07, 02 Sty 2010
Jak dla mnie każdy odcinek to chwila przyspieszonego bicia serca <3 każdy przeżywam, ale jest pare naprawde wyjątkowych... m.in. (bo nie wszystkie zdołam zapamiętać ;D ) :
- 5x23 - Dowiadujemy się czego pragnie House: wyrwać się z nałogu i Cuddy <3
- 3x15 - House łapie Cuddy za tyłek xD
- 4x15 i 16 - świetnie ułożone odcinki! poryczaałam się oczywiście ;*
- 5x06 - pocałunek Huddy <3 .!
- 5x07 - to banie się zaangażowania w związek xD i House jadący do Cuddy (głupek se pojechał ;// ale i tak go kocham xd)
- 5x10 - rozmowa House'a i Cuddy ( też głupek jej nie pocałował )
- 3x18 - sceny House+Cuddy xD
- 6x11 - "wszyscy w kamienicy mają nas za geji" XD <hahaha> ;p
jej. duużo tego .! naprawdę, ;*
jej naprawdę duużo tego .!
_________________ trzeba coś stracić, bo coś docenić...
żeby odzyskać, trzeba się zmienić Wysłany:
Pią 23:20, 05 Mar 2010
Ulubiony odcinek? trudne pytanie.. Zdecydowanie 4x15 i 4x16 - Jak większość z was poryczałam się w ostatniej scenie, kiedy Wilson żegnał się z Amber ;< Uwielbiam również 6x11 i 6x12 - Jedne z najciekawszych przypadków szóstej serii.. No i oczywiście 6x04, bo to tu dopiero zaczęłam cenić Chase'a xDD
_________________ 25.07 - 07.08 -> obóz I know a place where the grass is really greener
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3, 4, 5, 6
Strona 6 z 6