Film nie jest wykonany przeze mnie!
Znalazłam go na yt z usuniętym dźwiękiem, więc na własne potrzeby pobrałam go i dodałam oryginalną muzykę. Jakiś czas temu zniknął z youtube, więc wrzucam go z pełnym szacunkiem dla twórcy, osoby o nicku Laerry
Osobiście uważam, że jest świetny! Oczarował mnie nie tylko muzyką, ale też doborem scen i... sami zobaczcie
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Pią 20:16, 19 Mar 2010
Piosenka i sceny są naprawdę świetne zgrane, lubię takie twory, w których nic nie jest przypadkowe. Wszystko jest dobrane celowo i z premedytacją. Dzięki, za podzielenie się tym z nami. (:
_________________ a little bit of shee Bakcyl dżumy nigdy nie umiera i nie znika (...) nadejdzie być może dzień, kiedy na nieszczęście ludzi i dla ich nauki dżuma obudzi swe szczury i pośle je, by umierały w szczęśliwym mieście.
Nie należy słuchać tych moralistów, którzy powiadają, że trzeba paść na kolana i poniechać wszystkiego. Trzeba tylko iść naprzód w ciemnościach, trochę na oślep i próbować czynić dobrze. Wysłany:
Pią 22:20, 19 Mar 2010
Wreszcie, po długiej blokadzie twórczej, udało mi się wytworzyć vida
Przenosimy się na koncert GD, gdzie grają 2000 light years away. Piosenkę, która doskonale pasuje do... House'a. Cameron odeszła z pracy, wyszła za mąż, a on, choć oczywiście nigdy by się do tego nie przyznał, tęskni.
Wiem, momentami słaba jakoś, ale częściowo to wina yt.
No i oczwyście nie jestem właścicielem ani przedstawionych wyżej klipów ani ścieżki dźwiękowej ani nagrania z koncertu.
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Pon 10:17, 12 Lip 2010
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2
Strona 2 z 2