_________________ House & Cuddy - They do make me feel funny Szukałam rodzeństwa, znalazłam je na forum... Chasper & lesio ;*
TuS. nr 17. Wysłany:
Pią 9:31, 25 Cze 2010
_________________ sygnatury w podpisie moje "Jestem nieuczciwy i uczciwie możesz liczyć na moją nieuczciwość.To uczciwi są nieprzewidywalni ,zawsze mogą zrobić coś niewiarygodnie głupiego..."- Kapitan Jack Sparrow Zazdrość to chyba najstarszy motyw morderstw na świecie.-Seeley Booth Dla fanów Bones, kliknij Wysłany:
Pon 17:15, 28 Cze 2010
Ja chciałam zapytać czy kojarzy ktoś może takiego fan vida z 13. tam było chyba o jej chorobie, te sceny gdzie upuściła papiery, trzęsły jej się ręce (po tym jak jej House podłożył kawe)
Pią 19:31, 16 Lip 2010
Nie wiem czy było, ale ten "zwiastun" jest THE BEST!
_________________ Moje młodsze kochane siostrunie Gusg&wiolka17, Śliczne zÓe siostrzenice Nutt&peach_soul:), Sweet boyfriend - Joker508:*Odpowiem "Miłość nie daje i nigdy nie dawała szczęścia. Wręcz przeciwnie, zawsze jest niepokojem, polem bitwy, ciągiem bezsennych nocy, podczas których zadajemy sobie mnóstwo pytań, dręczą nas wątpliwości. Na prawdziwą miłość składa się ekstaza i udręka,, ~~ Huddy Moje małe serduszko bijące dla Coldplay & Travis Wysłany:
Pią 20:48, 16 Lip 2010
_________________ Moje młodsze kochane siostrunie Gusg&wiolka17, Śliczne zÓe siostrzenice Nutt&peach_soul:), Sweet boyfriend - Joker508:*Odpowiem "Miłość nie daje i nigdy nie dawała szczęścia. Wręcz przeciwnie, zawsze jest niepokojem, polem bitwy, ciągiem bezsennych nocy, podczas których zadajemy sobie mnóstwo pytań, dręczą nas wątpliwości. Na prawdziwą miłość składa się ekstaza i udręka,, ~~ Huddy Moje małe serduszko bijące dla Coldplay & Travis Wysłany:
Sob 12:33, 24 Lip 2010
Sob 14:34, 07 Sie 2010
_________________ House & Cuddy - They do make me feel funny Szukałam rodzeństwa, znalazłam je na forum... Chasper & lesio ;*
TuS. nr 17. Wysłany:
Sob 21:34, 14 Sie 2010
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3, 4Następny
Strona 3 z 4