Łuuu ... fakt ktoś tam jest ... ;> tylko kto ?
A ten pojemnik przed House'em to chyba nie Vicodin ... on ma inny pojemnik.
A Cuddy trzyma w rękach szklankę ?
Rzeczywiście to co Cuddy trzyma w rękach wygląda jak szklanka, co do tabletki Vicodinu to trochę nieproporcjonalna jest, chyba, że to tylko takie ujęcie, bo wygląda na dużą.
W wannie pewnie jest Amber, bo Cuddy nie zwraca na tą postać uwagi, co znaczy, że jej tam
Scena wygląda na po, więc będzie awantura.
PS. Widzę, że niektórzy strasznie spiolerowe banerki mają
A ja w ogóle obstawiam , że ani przed HuSem ani po HuSie będzie kłótnia
Ciekawe ujęcie wyłapaliście ! Housowi coś wypadło, wstawiam na Vicodin. Cuddy biegnie do niego z szklanką (?) . A na wannie są nagie nogi Amber.
Może być bardzo ciekawie ! Jeszcze co do gorącej sceny Huddy coś mi się zdaję ,że pojawi się pod koniec serialu.. Takie napięcie będzie aż do końca przypadku ! Albo przynajmniej do połowy ! Już nie mogę się doczekać jutra i będę niecierpliwie czekać na napisy ! : )
_________________ NIE ma mnie. Realizuję marzenia. Wysłany:
Pon 19:06, 04 Maj 2009
wybaczcie ale już mózg mi się lasuje, z radości nie mogę się doczekać. A jutro zaliczam Prawo podatkowe, jak tu się skupić na dochodach,podatka, ewidencjach jak HuS tak blisko
Hi hi, a mój chłopak zasugerował, że może te nogi to wpadka realizatorów - i np. należą do jakiegoś dźwiękowca albo oświetleniowca serialu
I że oglądając spoilery tak "klatka po klatce" możemy wypatrzeć więcej, niż w nich rzeczywiście jest
Ja jednak obstawiam, że to nogi Amber...
A odcinek obejrzę pewnie dopiero w środę...
_________________ Zapytaj mnie (anonimowo) o cokolwiek:
www.formspring.me/Miztlikatia Wysłany:
Pon 19:37, 04 Maj 2009
ja obstawiam, że odcinek zacznie się w tym momencie, w którym skonczył 5x23. na pewno bedzie coś, bo bez sensu żeby nagrywali tyle scen i nic nie pokazali. To był by absurd!