Ja & Lisa :twisted: nie widziałaś nas? Wklejałam nawet zdjęcie :twisted: przybyłyśmy dosyć wcześnie, tylko na chwile się zmyłyśmy, ale powróciłyśmy jeszcze na trochę :twisted:
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pią 23:37, 27 Lis 2009
A mnie na małżowinach chyba niestety nie będzie :-?
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pią 23:40, 27 Lis 2009
ślicznie dzisiaj wyglądacie
a jak Wam się podobał Titanic?
Dziękujemy :-D
Titanic? Bardzo nam się podobał, ale skończyli w takim momencie... No cóż, jutro ciąg dalszy :twisted:
Nie będzie mnie, bo w przyszły weekend już wraca brat i mogę nie mieć dostępu do komputera. Ale mimo wszystko zobaczę, co da się zrobić ;-) nie chciała bym przegapić tych małżowin. Chociaż z drugiej strony chyba przynoszę Kornowi pecha, bo jak wpadłam na ślub z kremówką, to uciekła mu sprzed ołtarza.
Ulka, śpij dobrze, niech Ci się przyśnią magiczne chwile z koncertu ;-) ;*
Pią 23:43, 27 Lis 2009
ślicznie dzisiaj wyglądacie
a jak Wam się podobał Titanic?
Dziękujemy :-D
Titanic? Bardzo nam się podobał, ale skończyli w takim momencie... No cóż, jutro ciąg dalszy :twisted:
też czekam na ciąg dalszy ;)
Junius napisał:
Nie będzie mnie, bo w przyszły weekend już wraca brat i mogę nie mieć dostępu do komputera. Ale mimo wszystko zobaczę, co da się zrobić ;-) nie chciała bym przegapić tych małżowin. Chociaż z drugiej strony chyba przynoszę Kornowi pecha, bo jak wpadłam na ślub z kremówką, to uciekła mu sprzed ołtarza.
na pewno nie przynosisz mu pecha! :D
postaraj się wpaść, jeśli się uda :* :)
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
Sevir będę się mocno starała, ale nic nie obiecuję ;-)
Pią 23:48, 27 Lis 2009
już jestem :*
wykąpałam się i wróciłam, ale widzę że tu coś cicho :P
Pią 23:50, 27 Lis 2009
Towarzystwo nam się trochę porozchodziło, teraz odpoczywamy przy wolnych kawałkach ;-)
Pią 23:52, 27 Lis 2009