|
 |
[sezon 7] Dyskusje nad spoilerami
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 74, 75, 76 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
powiem tak jesli ona czuje sie winna ze :cry: zim zerwla to znaczy ze tego załujie wiec moze do siebie wroca :D . ale House :( moze juz jej tak nie zaufac wiec nie po co scenczyni ich łaczyli jak oni mogli za długo na ta czekłam :cry: :cry:
|
|
Wysłany:
Sob 10:35, 12 Mar 2011 |
|
Serina01
Student medycyny

Pochwał: 1
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Serina01 napisał: | za długo na ta czekłam |
no właśnie :D a oni wszystkiego jeszcze nie pokazali... oj spoko 8) na pewno będzie się jeszcze działo.
Tylko jak to cholernie boli, jak się widzi ich rozstanie :cry:
|
|
Wysłany:
Sob 10:45, 12 Mar 2011 |
|
Housetka
Lekarz rodzinny

Miasto: Gdańsk
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
to bardzo boli :( ja normlanie po tym odcinku dosc do siebie nie mogłam .. az mi łzy :cry: same lecilay z tego powodu ... przeciez ona wie jak on ja kocha nie wyrzymlay emocjie niech ona go zrozumie on tez mam uczucia teraz ona sama cierpi z tego powodu i teraz żałujie tego co zrobilam ja myślam jak głupia ze benda ze soba clay 7 sezon idiotka ze mnie moge tylko sobie pomarzyc ... :cry: :( :(
|
|
Wysłany:
Sob 11:47, 12 Mar 2011 |
|
Serina01
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
eh prosze Was nie dołujcie mnie... :(:( ja nie moge sobie jakos poradzic z tym ze Huddy sie skonczyła... :(
:cry: to jest masakra... ciagle o nich mysle ze wroca jak to sie stanie itd...
|
|
_________________ "Chciałabym pomóc, ale... jako dyrektor mam w terminarzu kilka innych osób, z którymi muszę przespać się najpierw."
Dr Lisa Cuddy
....Wspomnienia....
....Co Było Nie Wróci....
Wysłany:
Sob 15:06, 12 Mar 2011 |
|
monia9122
Lekarz rodzinny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dla mnie oni mogą sie kłócić , żreć, wyzywać, House może sobie romansować , szaleć ale to nie zmieni faktu że nadal ją kocha i ona jego . A ja nadal wierze że bedą razem ( nawet jestem tego pewna). :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Sob 15:15, 12 Mar 2011 |
|
McvHgb
Rezydent

Miasto: Olsztyn
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
McvHgb cieszy mnie to bardzo ze Ty tez wierzysz :)
Lisa on Cuddy's reaction to the breakup
LISA EDELSTEIN ON CUDDY ‘DEALING WITH THE FALLOUT’ OF THE BIG HUDDY BREAKUP
There’s quite obviously a rough road ahead for Lisa Cuddy and Co. at Princeton-Plainsbro now that House has fallen back into his addiction following the big Huddy breakup we saw last week. But just how grim are things going to get? (After all, we saw him on the ledge of a balcony in the preview for next week’s episode!) Well, Lisa Edelstein tells EW that things are going to get much worse for everyone before they get better.
“She took a major risk this season, and it didn’t work, which is extremely disappointing, but it was something she had to do,” Edelstein tells EW. “But now she’s dealing with the fallout.”
At least in next week’s episode, House deals with that fallout with a healthy diet of pills, prostitutes, other extremely risky behavior. (I can confirm that’s as fun to watch as it sounds. J) And while the ever-poised Cuddy doesn’t quite spiral out of control, her reaction might surprise us, Edelstein teases.
“As mature as you think Cuddy might be, she’s still dealing with House and his reactions are so extreme, it puts her in a position of having deal with really extreme choices, which happens really quickly,” she says. The team also feels the ripples, she claims, as the out-of-control House threatens the quality of care they’re able to give their patients. Sum: It’s a rough road all around. (And we happily anticipate the train wreck…)
Mogłby ktos tak po krotce powiedziec co tu napisano?
|
|
_________________ "Chciałabym pomóc, ale... jako dyrektor mam w terminarzu kilka innych osób, z którymi muszę przespać się najpierw."
Dr Lisa Cuddy
....Wspomnienia....
Wysłany:
Sob 15:38, 12 Mar 2011 |
|
monia9122
Lekarz rodzinny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
McvHgb Cytat: | Dla mnie oni mogą sie kłócić , żreć, wyzywać, House może sobie romansować , szaleć ale to nie zmieni faktu że nadal ją kocha i ona jego | Powiem tylko jak w kabarecie :
|
|
_________________ I need her in my life! I don't want you to change. ~~ Huddy forever! .
Wysłany:
Sob 15:51, 12 Mar 2011 |
|
AnEcZkA3370
Immunolog

Użytkownik zbanowany Pochwał: 7 Ostrzeżeń: 1
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
owszem kochaja sie.. .ale nie wiem czy moje nerwy wytrzymaja ich kłotnie i wzajemne ranienie sie
|
|
Dr Lisa Cuddy
....Wspomnienia....
Wysłany:
Sob 15:53, 12 Mar 2011 |
|
monia9122
Lekarz rodzinny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
hihi :D a na koniec Cuddy z Housem się naćpają vicodinem. how romantic :P
|
|
Wysłany:
Sob 15:53, 12 Mar 2011 |
|
Housetka
Lekarz rodzinny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
prosze o krotkie streszczenie tego spojlera ktory dodałam wyzej.. Dziekuje z gory
|
|
Dr Lisa Cuddy
....Wspomnienia....
Wysłany:
Sob 15:54, 12 Mar 2011 |
|
monia9122
Lekarz rodzinny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Housetka Cuddy i vicodin? :lol: :lol: :lol: Ona jest za grzeczna nawet wtedy, gdy jest najbardziej wyuzdana i perwersyjna:D
|
|
_________________ I need her in my life! I don't want you to change. ~~ Huddy forever! .
Wysłany:
Sob 15:59, 12 Mar 2011 |
|
AnEcZkA3370
Immunolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
1 akapit - Jest mowa o tym że House wrócił do Vicodinu po wielkim zerwaniu z Cuddy. Co złego moze sie stać? To widzielismy w promo gdzie house próbował skoczyc z balkonu . Lisa mówi że wiele zeczy sie najpierw pogorszy zanim bedzie lepiej.
2 - Spotkała sie z duzym ryzykiem w tym sezonie (czyli zwiazek z House) ale sie nie udało co jest bardzo rozczarowujące ale musiała to zrobic.
3- w następnym odcinku spotkamy sie z Housem zadawajacym sie z prostytutkami i propagującym rozrywkowe zycie. Dalszej części zdania nie rozkminiam.
4 zachowanie House'a zmusza Cuddy do radzenia sobie z trudnymi wyborami.
Wybacz ale po części zrozumiałam ten tekst :?
Dodano 1 minut temu:
poprawka do 2 akapitu ; Lisa spotyka sie z dużym ryzykiem :D
|
|
Wysłany:
Sob 16:11, 12 Mar 2011 |
|
McvHgb
Rezydent

Miasto: Olsztyn
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
AnEcZkA3370, takie małe fantazje :lol: odbija mi po tym wszystkim, bo nastają mnie chwile zwątpienia w powodzenie tego związku w najbliższym czasie :( ...
McvHgb napisał: | Lisa mówi że wiele zeczy sie najpierw pogorszy zanim bedzie lepiej |
sama nie wiem jak to zinterpretować. to ma być w formie 'pocieszenia' :? . House to taki cwaniak XD bo niby taki twardziel, że niby nie ma sumienia, arogant bez serca i te sprawy, ale mimo wszystko jest słaby, nie radzi sobie z utratą tego wielkiego administracyjnego tyłka :twisted:
guys! zwariuję jeśli i Cuddy się podda. :poglowie:
|
|
Wysłany:
Sob 17:38, 12 Mar 2011 |
|
Housetka
Lekarz rodzinny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
nie no ludzie... prosze Was.. badzcie ze mna... Huddy musi byc razem :!: :!:
|
|
Dr Lisa Cuddy
....Wspomnienia....
Wysłany:
Sob 19:54, 12 Mar 2011 |
|
monia9122
Lekarz rodzinny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
AnEcZkA3370
Immunolog

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Spoilery |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 74, 75, 76 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 Następny |
Strona 75 z 91 |
|