|
 |
[sezon 7] Dyskusje nad spoilerami
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12, 13, 14 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
wole myśleć,że będzie bardzo ciężko ,ale dadzą radę:P
że Housowi będzie zależeć tak mocno jak Cuddy.
|
|
_________________ "Jaki ból sprawia uświadomienie sobie nicości i błahości celu naszych oczekiwań, gdy zostają wreszcie spełnione! Lepiej jest jest czekać, spodziewając się rzeczy nieosiągalnych nawet, niż mieć wiedzę, że się posiada nikły zaledwie cień dawnych pragnień"
Wysłany:
Wto 20:41, 17 Sie 2010 |
|
diabelek91
Lekarz rodzinny

Pochwał: 4 Ostrzeżeń: 1
Miasto: Pionki
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
diabelek91 napisał: | wole myśleć,że będzie bardzo ciężko ,ale dadzą radęRazz
że Housowi będzie zależeć tak mocno jak Cuddy.
|
Wiesz, ja też wolę o tym myśleć w ten sposób, ale to i tak się jakoś kołacze po głowie. :) No, pożyjemy, zobaczymy. :)
|
|
Wto 21:00, 17 Sie 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
baaardzo podobają mi się oba proma.......:)
pierwsze- poprostu boskie, cudowne...... końcówka taka subtelna... widać, że rozkoszują się sobą(ooooch) :D :D
drugie- boski, przystojny HOUSE( taki jak w V sezonie po prostu mmmmm), a także pacjentka, zespół i oczywiście PRZYCHODNIA
Cytat: | wole myśleć,że będzie bardzo ciężko ,ale dadzą radęRazz
że Housowi będzie zależeć tak mocno jak Cuddy |
ja też myślę, że dadzą radę... House udowodnił, że bardzo zależy mu na Cuddy... zresztą łączy ich prawdziwa głęboka więź... muszą się tylko obydwoje postarać...
:houselove:
szczerze w nich wierzę!!!
|
|
Wysłany:
Wto 21:02, 17 Sie 2010 |
|
beata_3
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Co do #8 promo.
Z poduszki wnioskuję, że to raczej łóżko House'a, więc zastanawia mnie - czy oni leżeli bez ubrań w brudnej pościeli? No bo chyba Alvie jej nie zmieniał, a mieszkanie przez parwie pół roku stało puste. No to jak tak można? No chyba, że się nie wykąpali po całej akcji ratowniczej, ale to wtedy wychodzi, że House i Cuddy to niechluje. Z czego Cuddy to hipokrytka, bo przecież wstaje o tej 5.00, żeby wskoczyć pod prysznic, a potem suszyć włosy.
Co o tym sądzicie?
|
|
Wysłany:
Wto 21:05, 17 Sie 2010 |
|
hattrick
Fikopisarz Miesiąca

Pochwał: 41
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
House tam mieszkał po odejściu Alviego trochę.. choćby w przedostatnim odcinku to widać kiedy opowiada jak spędził tydzień. Alvie odszedł a House piję w w swoim mieszkaniu. Więc pościel jest zmieniona. Podejrzewam również,że są wykąpani i bardzo napaleni =)
|
|
_________________ "Jaki ból sprawia uświadomienie sobie nicości i błahości celu naszych oczekiwań, gdy zostają wreszcie spełnione! Lepiej jest jest czekać, spodziewając się rzeczy nieosiągalnych nawet, niż mieć wiedzę, że się posiada nikły zaledwie cień dawnych pragnień"
Wysłany:
Wto 21:16, 17 Sie 2010 |
|
diabelek91
Lekarz rodzinny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ciekawe konkluzje hattrick ale nie wydaje mi się żeby House nie zmieniał pościeli przecież wcześniej przed ostatnim odcinkiem mieszkał tam. Nie wiem co mam myśleć o higienie osobistej :) zobaczymy
33 dni :mrgreen:
|
|
_________________ " Kochankowie i szaleńcy widzą i czują więcej
niż chłodny umysł jest w stanie ogarnąć "
Wysłany:
Wto 21:18, 17 Sie 2010 |
|
LoveMeDead
Stomatolog

Pochwał: 2
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Fajny spoiler o 13 zawsze coś się więcej wie :)
|
|
Wysłany:
Wto 21:27, 17 Sie 2010 |
|
kamil100
Stażysta

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
tylko tyle,że Foreman jej szukał i że przytuli Chasea
|
|
Wysłany:
Wto 21:29, 17 Sie 2010 |
|
diabelek91
Lekarz rodzinny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hmmm... Ja lubie 13 i zaluje ze 'odeszla' ;p
Promo - Ciagle jestem w szoku! :twisted:
Miejmy nadzieje ze House i Cuddy tego nie spieprza... :roll:
Tak teraz mysle czemu 13 przytulala Chase'a a nie np foremana? Tzn moga i jego i jego ...
Biedny foreman xD
PS sory ze pisze bez polskich znakow ale pisze z innego komputera i tu ich nie ma :)
|
|
Sro 2:59, 18 Sie 2010 |
|
Mimilla1815
Stażysta

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Może nie chciała rozmowy z byłym dlaczego odchodzi :)
|
|
Wysłany:
Sro 10:14, 18 Sie 2010 |
|
kamil100
Stażysta

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
http://www.fanpop.com/spots/huddy/images/14803412/title/boxers-photo
Padłam... My fani potrafimy być jednak złośliwi :co jest: ee... znaczy dociekliwi :hahaha:
Wybaczcie, ale rozwaliło mnie to, gapiłam się na tę scenę tyle razy i nigdy bym tego nie wychwyciła :hahaha: może jednak powinnam się pogapić się jeszce trochę :serducho: A wracając do tematu... raczej na pewno nie kręciliby tych scen bez bokserek, byłoby nieco... :twisted: no dobra już nic nie mówię, ale nie wydaje mi się też, żeby producenci, czy tam osoby montujące sceny, a raczej tak długo oczekiwaną i tak ważną scenę, się do tego nie przyłożyli, to chyba jest skóra, albo co, ale błagam nie bokserki, bo jeszcze by tylko brakowało nogi Hugh z czarną skarpetką wystającej spod kołdry :hahaha:
A wracając do promo jest boskie :serducho: Mam tylko nadzieję, że siódmy sezon nie zacznie właśnie od tej sceny, w sensie lot kamery na łazienkę i od razu ta scena, wolałabym zobaczyć drogę do tego momentu i liczę, że akurat w tej kwestii producenci wyciągną z tego jak najwięcej dla tych milionów katowanych przez 6 lat Hudzin na całym świecie :wink:
|
|
Wysłany:
Sro 11:49, 18 Sie 2010 |
|
lisek_
Stażysta

Pochwał: 17
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
bo ile było takich scen w House? tzn. takich mocno łóżkowych?
a na tą scenę rzeczywiście czekało w $%%^ osób ;)
|
|
Wysłany:
Sro 12:04, 18 Sie 2010 |
|
diabelek91
Lekarz rodzinny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nom Chaserona nawet nie pokazali a uprawiali seks w szpitalu :cry: w domu pacjenta :D
Nie mówiąc o 14 :)
|
|
Wysłany:
Sro 12:09, 18 Sie 2010 |
|
kamil100
Stażysta

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Po obejrzeniu promo doszedłem do wniosku, że sezon zapowiada się na prawdę mega ciekawie.
|
|
Wysłany:
Sro 12:33, 18 Sie 2010 |
|
Dagi
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
No, Chaserona nie pokazali...ani 14... Moze to byl po prostu kawalek koca xD Mam taka nadzieje! I mam tez nadzieje ze bedzie wiecej takich scen albo ze w 1 odcinu bedzie pokazane wiecej niz tylko kilka tych sekund... ;p
|
|
Sro 12:42, 18 Sie 2010 |
|
Mimilla1815
Stażysta

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Spoilery |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12, 13, 14 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 Następny |
Strona 13 z 91 |
|