gaba w temacie :
http://www.forum.housemd.info.pl/dyskusje-o-odcinkach-f5.html
jest tworzony temat do osobnego nowego odcinka gdzie na pierwszej stronie pojawia się link do pobrania odcinka i napisów . A także ogólnie jest mowa o całym odcinku : jak nam się podobał . Już na przyszłość : Zachęcam do dyskusji . :wink:
We wtorki (po Housie emitowanym w Ameryce) nasza wspaniała Ekipa od rana tłumaczy odcinek a o około 20 pojawią się polskie napisy .
Słuchajcie możecie się śmiać,ale jak chodziłem do szkoły w Ameryce no w tedy to do 2 klasy podstawówki chodziłem to wszyscy zwracali się do siebie po nazwiskach,nie wiem dlaczego tak,pewnie w rodzinach tez się tak zwracają
a ja chodzilam do liceum z systemem amerykanskim i prawie wszyscy mowili sobie po nazwisku, chyba ze ktos mial za dlugie, glupie... po prostu sie nie przyjelo, na studiach podobnie, o przyjazni nie wspominam .
fajnie tak:D, sprobujcie
mam pytanie co to za odcinek leci w tle tej muzy? Link aha i co to za odcinek kiedy kiedy wchodzi do gabinetu chorego z magnetogfonem i takimi fajnymi białymi okularimi z góry dzięki za pomoc może to nie to miejsce co trzeba ale zarejestrowałem się dopiero kilka minut temu więc....
aha i co to za odcinek kiedy kiedy wchodzi do gabinetu chorego z magnetogfonem i takimi fajnymi białymi okularimi z góry dzięki za pomoc
Ten z kolei, to odcinek 5x22 A House Divided.
Wątek podklejam do odpowiedniego tematu, czyli do działu Ogólne->Pytania dot. serialu ;).
Pozdrawiam,
Ewel.
Autor postu otrzymał pochwałę.
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;) Wysłany:
Sob 14:48, 05 Wrz 2009
Ewel żaden z tych odc. to nie jest ten o który mi chodziło obejrzałeś filmik co? bo zobaczyłem na magevideo tak szybko 2 odcinki i tylko jeden ten z okularami się zgadza 5x22 ale ten 5x09 to nie jest ten z terrorystą ...proszę o pomoc
Dodano 1 minut temu:
aha i który to że np. matka house'a dzwoni do niego i powiadamia go o śmierci ojca, a house nie chce pojechać na pogrzeb?
Kwestię powtórzoną w Twoim poście zedytowałam. Zawsze odpowiadamy na pytania dot. serialu, czasami trzeba odrobiny cierpliwości.
Ewel
_________________ Everybody Lies Wysłany:
Nie 6:26, 06 Wrz 2009
American Bash, filmik z tła tej piosenki to 5x09 "Last resort" na pewno, jeśli gdzieś wyczytałeś, że 09 jest o czymś innym niż sterroryzowaniu szpitala - to błąd popełnił piszący.
aha i który to że np. matka house'a dzwoni do niego i powiadamia go o śmierci ojca, a house nie chce pojechać na pogrzeb?
To 5x04 Birthmarks.
Dodano 2 minut temu:
American Bash napisał:
Ewel żaden z tych odc. to nie jest ten o który mi chodziło obejrzałeś filmik co? bo zobaczyłem na magevideo tak szybko 2 odcinki i tylko jeden ten z okularami się zgadza 5x22 ale ten 5x09 to nie jest ten z terrorystą ...proszę o pomoc
Gdybym nie przejrzała, nie pisałabym ;). Jeśli się nie zgadza, to jakaś fujarka musiała źle oznaczyć odcinek na megavideo, bo sceny z tego filmiku pochodzą z 5x09 Last Resort.
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;) Wysłany:
Nie 10:18, 06 Wrz 2009
Gorm lub Ewel dali byście linki do 5x04 co ????? oczywiście piąty sezon bo jak patzryłem na odcinki w serialeonline.pl to tam 5x04 to nie birthmarks a jakieś lucky thirteen .....
_________________ Everybody Lies Wysłany:
Nie 11:09, 06 Wrz 2009