_________________ "Nie widziała cię już od miesiąca,
I nic. Jestem może bledsza,
trochę śpiąca, trochę bardziej milcząca,
lecz widać można żyć bez powietrza!" Wysłany:
Pią 16:41, 26 Mar 2010
Według mnie, jak już inni też wspomnieli, lepiej wygląda w rozpuszczonych włosach. Tak mi jakoś bardziej pasuje.
A czy blond czy brąz - naprawdę nie mam pojęcia. Jeśli o to chodzi, to nie mogę się zdecydować. Chyba i w tym i w tym kolorku jest jej zarówno dobrze.
_________________ maagdaa - bliźniacza sis :* TurboBezbłędnieNiewiadomaSeksiŁacina by Gusq & whatever diagnoza choroby: Pyczomania | wraz z Luthien15
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Sob 11:10, 27 Mar 2010
Jen w brązie kojarzy mi się z tymi jej starszymi filmami i początkami House'a gdzie była moim zdaniem taka zawsze grzeczna miła i słodka, a w blond tak jakby poważniej wreszcie :D Ale trzeba przyznać że i tak i tak bardzo jej do twarzy :D
Sob 23:54, 27 Mar 2010
_________________ "Nie widziała cię już od miesiąca,
I nic. Jestem może bledsza,
trochę śpiąca, trochę bardziej milcząca,
lecz widać można żyć bez powietrza!" Wysłany:
Czw 15:40, 17 Cze 2010