Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Pią 21:55, 14 Sie 2009
TOAr jeśli opieprz mnie, za to, że cisnęłam biednego chłopaczka i fakt, że nie życzono sobie odpowiedzi na pytania zawarte w poście, jest dla Ciebie ciekawe... XD
chcecie dalej quiz? Bo ja tak mogę długo! Tylko punkty przestałem już liczyć :P
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Pią 21:57, 14 Sie 2009
Arroch ja Ciebie też dawno nie czytałam :* A jak tam wakacje, udały się trochę chocaż? I jak Rewir?
Rewirek miał już ściągane szwy, i nawet pojeździłam sobie na nim dzisiaj na samym kantarze, bo jak wróciłam to oczywiście pierwsze co, to zobaczyć czy konie żyją :lol: Na żaglach było fajnie pomijając fakt, że padało - i chyba dlatego jestem znowu chora :lanie: - i utopiłam scyzoryk kapitanowi :oops: nie celowo oczywiście :oops: a mój pies jak tylko wszedł na jacht i zaczęło nim bujać to od razu zasnął i przespał praktycznie cały rejs, wstawał, żeby zjeść i żeby odtransportować go bączkiem na brzeg za potrzebą :P
a jak tam Twoje wakacje? X Files obejrzane? :>
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Pią 21:59, 14 Sie 2009
ToAr jak oglądam te twoje ,,quizowe" zdjęcia to mi się cały zlot przypomina, fajnie, grajcie w to dalej :D
Pią 22:02, 14 Sie 2009