Pon 12:47, 31 Sie 2009
Olu, Time of your life, American Idiot, Basket case, Murder city, Know your Enemy, My Generation... i jeszcze sporo innych ;)
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Pon 12:50, 31 Sie 2009
Ja zdecydowanie "21 guns", ale lubię też "Wake me up when september ends" :wink:
Pon 12:56, 31 Sie 2009
Uwielbima też: "Wake me up...", "American idiot", "Holiday", "Boulevard of broken dreams", "Viva la Gloria (little girl)", "Murder City" i "Peacemaker" i wiele, wiele innych ;)
Ostatnio zmieniony przez ola2523 dnia Pon 13:01, 31 Sie 2009, w całości zmieniany 1 raz
a my patrząc na niebo, spoglądamy w przeszłość, w minioną chwilę,
kiedy gwiazdy wciąż tam były. „Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?" -
pytam samego siebie. «Może umiera?». «O, nie!» - odpowiada głos w mojej głowie.
«Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech. "
M.J. Wysłany:
Pon 12:57, 31 Sie 2009
21 guns słychać teraz wszędzie ;) Dlatego mam już jej lekko dosyć.
Z nowej płyty pozytywnie zaskoczyło mnie ,,Last night on Earth". Odbiega to od ich punkowych kawałków, ale jest bardzo przyjemne :)
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Pon 12:58, 31 Sie 2009
wróciłam :D niebyło mnie trochę a tu dalej rozmowy o Green Day :D fajnie :)
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. Paulo Coelho
avek&banner od niezastąpionej Ewel Lesio- mój Kochany Małż :) Wysłany:
Pon 13:07, 31 Sie 2009