Jak Wam mija sobota? Ja właśnie doprowadziłam się do porządku i z rapida ściągam film z Lisą "Special Delivery". Mam cichą nadzieję, że będzie działał, ale ja coś pecha mam do ściąganych filmów :roll:
Ja mogłabym iść, ale na jakiś zagraniczny zespół punkowy... Najchętniej Green Day :) Jak już pisałam - polski to nie moje klimaty ;)
a my patrząc na niebo, spoglądamy w przeszłość, w minioną chwilę,
kiedy gwiazdy wciąż tam były. „Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?" -
pytam samego siebie. «Może umiera?». «O, nie!» - odpowiada głos w mojej głowie.
«Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech. "
M.J. Wysłany:
Sob 13:59, 12 Wrz 2009
Ja gram od rana na gitarze :wink: :hahaha: I dostaję głupawki bo może pójdę na zajebisty koncert!!!
Juniuś napisał:
Trzymajcie kciuki!
No BA!! Ja mogę nawet medytować!! *pali kadzidełaka i rozpoczyna medytację*
Dodano 1 minut temu:
ola2523 napisał:
polski to nie moje klimaty
Ja polskich też nie lubiłam.......a kiedy wlazłam na forum i pogadałam z Howem od razu pokochałam ten zespół..!!!! A słyszałaś chociaż jedną ich piosenkę?
zawsze chciałam umieć grać na gitarze, może mnie pouczysz? haha
właśnie włączyłam sobię piosenkę MATURA i przypomina mi się moja studniówka, aaaa... nikt mi nie odbierze tych wspomień, ah, jak ja tęsknię za liceum :roll:
Dla mnie każdy, kto potrafi zagrać chociaż COŚ na gitarze jest świetny, bo ja podziwiam jak ktoś umie to wszystko ogarnąć. Mój eks próbował mnie uczyć, ale nic w sumie z tego nie wyszło... No cóż, a może nie był dobrym nauczycielem? 8)
Czy ktoś mógłby mi powiedzieć skąd mogę ściągnąć tą piosenkę, a może ktoś ją ma? Bo znaleźć jakoś nie mogę :-)
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Sob 14:33, 12 Wrz 2009