Dzień dobry wieczór!
Dzień w szkole był suuuper. Koszykówka, brak sprawdzianu z fizyki i śmiech, dużo śmiechu.
Później już nie tak wesoło, ale... nie narzekam ;)
witaj ;)
czekaj, czekaj... koszykówka?
u nas były dziś zawody w kosza!
maria lucie, mnie nigdy do zawodów nie wzięli i dobrze ;) Ale uwielbiam tę grę.
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Pon 19:03, 19 Paź 2009
[H] (mogę tak do Ciebie mówić, bo do nowej nazwy będzie mi się ciężko przyzwyczaić? :D ) mogę spróbować z tym zadaniem, ale nic nie obiecuję. :lol:
lesio powiem tak: to była jeszcze w tamtym roku politechnika, ale połączyli z Akademią Rolniczą i teraz nazywa się ZUT (Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny). :)
Miał być Szczeciński, ale na szczęście zmienili, bo byłby SUT. :lol:
Pon 19:06, 19 Paź 2009
w sumie żadnego konkretu nie było. Jedyne co mnie szczerze ucieszyło, to fragment o pocałunku. To ,,kto wie" dało mi wielką nadzieję :D
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Pon 19:08, 19 Paź 2009
Witam znów tych, których witałam wcześniej oraz witam po raz pierwszych tych, z którymi się jeszcze nie witałam :P.
Niestety mój nastrój jest jakiś sinusoidalny. Aczkolwiek podczas oczekiwań na zajęcia z geologii, uśmiałam się niesamowicie - po raz pierwszy w dniu dzisiejszym - najbardziej chyba podczas aktu prezentacji "co to znaczy jurny samiec", po prostu trzeba uświadamiać ludzi nieuświadomionych :D.
Wszędzie czuję siarkę - taką autentyczną, minerał, bo kazano nam zrobić rysę i w ogóle pomacać skałę :P.
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;) Wysłany:
Pon 19:11, 19 Paź 2009