Rozmowy w t(ł)oku #6[+18 po 22:00]
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 377, 378, 379 ... 996, 997, 998, 999, 1000, 1001, 1002, 1003, 1004, 1005  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ann naprawdę nie możesz się przejmować, aż tak. Każdy w swoim życiu usłyszał, musi usłyszeć jakiś nie miły komentarz, ale trzeba to przetrwać, puścić mimo uszu i nie zadręczać się. Jesteś mądrą wspaniałą osobą, trochę wiary w siebie :przytul: *tuli*

Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda
Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan
Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka

PostWysłany: Sro 18:44, 21 Paź 2009
nimfka
Nietoperek
Nietoperek

Pochwał: 30

Miasto: HouseLand
Powrót do góry

Caellion napisał:

Gorm napisał:
ann, a co się stało się?

jedyny mądry... tak się w tym trochę zapieniliśmy (wszak chodzi o naszą kumpelę.. kogoś ważnego...) że nawet nikt nie zapytał co sie stało

skupiliśmy się na reakcji, a powód... Więc, ann?

widzę, że nie byłam na bierząco, sorry

Ostatnio zmieniony przez Sevir dnia Sro 18:50, 21 Paź 2009, w całości zmieniany 1 raz

http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/

PostWysłany: Sro 18:45, 21 Paź 2009
Sevir
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11

Miasto: Poznań
Powrót do góry

ann napisał:
Jutro mnie pewnie spyta więc..

to idź się pouczyć do tego

Sevir napisał:
a powód... Więc, ann?

powód to już przedtswiła masz na poprzedniej stronei opis

Ostatnio zmieniony przez Caellion dnia Sro 18:50, 21 Paź 2009, w całości zmieniany 1 raz

sis - Sevir :**

... i dopiero wtedy stało się światło

"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring."

PostWysłany: Sro 18:49, 21 Paź 2009
Caellion
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 15

Miasto: Bełchatów/łódź
Powrót do góry

No to naucz się, i pokaż, że się myli co do Ciebie ;)

Kremówka, my sweet sister:* ~Forumowa Mapka Użytkowników~

PostWysłany: Sro 18:50, 21 Paź 2009
Raz3r

Pochwał: 36

Miasto: LbŃ
Powrót do góry

Caellion napisał:

i do mnie.. trza się za ciebie wziąść dziewczyno...

btw a co to za różnica czy to nauczycielka czy nie... mówisz dostajesz opierdziel ale najprawdoodobniej zatkasz jej usta... a jak nie to i tak będziesz miałą satyswakcję że coś postawiłaś i nie dajesz sobie w kaszke dmuchać

to nie jest takie proste jak piszesz . Ja jestem nieśmiało dziewczyną . Za dużo nie mówię na lekcjach . Tylko na tych nauczycielach którzy wierzą w moje możliwości i mnie choć trochę szanują .

Caellion napisał:
.. takich jak samobójstwo...

wtedy wszystkie problemy znikną ! To jest dobre

Caellion napisał:
zakład że nie ma jej kto przelecieć i dlatego jest taka wredna dla ciebie

miała męża . Ale jej zmarł . Jakieś 15 lat temu . Ma dwóch synów więc ..

Dodano 1 minut temu:

Caellion napisał:

to idź się pouczyć do tego

uczyłam się przez 2 godziny . A wczoraj przez 3 do jednego przedmiotu . Już bez przesady .

PostWysłany: Sro 18:51, 21 Paź 2009
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49

Powrót do góry

ann ehh historycy bywają walnięci ;< moja histeryczka ocenia na podstawie długości wypowiedzi i dlatego że napisałam wszystko "maczkiem" mam 3 ;/ nawet tego nie przeczytała... ehh współczuje Ci bardzo :przytula: ale ciesz sie że masz fają klase i trzymacie się razem. gdybym ja miała taką sytuacje w gimnazjum to "koleżanki" poszły by jeszcze do pani po lekcji powiedzieć że oszukuje. także uszy do góry rodzice na pewno jej wygarną ;)

PostWysłany: Sro 18:51, 21 Paź 2009
Majek
Reumatolog
Reumatolog

Pochwał: 1

Miasto: Jelenia Góra
Powrót do góry

ann napisał:
Caellion napisał:

nie tylko problemy znikną

hmm... a w jaki sposób mogłabyś jej udowodnić, że wyzywając Cię i wyżywając się na Tobie nie miała racji?
chociaż jest ten plus, że klasa jest zgrana i nie daje się skłócić, prawda?

Ostatnio zmieniony przez Sevir dnia Sro 18:54, 21 Paź 2009, w całości zmieniany 1 raz

http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/

PostWysłany: Sro 18:53, 21 Paź 2009
Sevir
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Miasto: Poznań
Powrót do góry

ann, bez przesady, to że na złość Cię spytała i postawiła z testu 3 to jest koniec świata? wiem, że oceny ważne, średnia ważna, sprawiedliwość ważna, bla bla bla.

Jak dla mnie to powinnaś zorganizować sobie jakieś tabletki na wzmocnienie charakteru, bo jak w szkole taką presję wywierają na ciebie nauczyciele, to w życiu inni ludzie Cię zniszczą. Daj se siana, olej sprawę, naucz się, odpowiedz i tyle. A na pocieszenie mogę Ci powiedzieć, że za 3 lata będziesz się z tego śmiać i dam sobie rękę uciąć, że poznasz jeszcze gorszych ludzi w przyszłości.

Już pościeliłem!

PostWysłany: Sro 18:53, 21 Paź 2009
Gorm
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 7

Powrót do góry

Majek oj . To większość historyków jest takich . Niestety . Co do klasy : Tak , naprawdę mnie nie bronili bo nikt się nie spodziewał że mnie spyta . Bo byłam przez nią traktowana jak śmieć . Ale cieszę się że nie zrobiła mi awantury przez to zgłoszenie klasowego "np" . Za klasą ogólnie nie przepadam ale da się ją przełknąć .

PostWysłany: Sro 18:54, 21 Paź 2009
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

ann ale zastanów się, czy w Twoim życiu najważniejsza jest szkoła?
a rodzina, a przyjaciele, a przyszłość?
pisząc te rzeczy o samobójstwie sama sprawiasz, że ta kobieta jest (pozytywnie czy negatywnie) najważniejszą osobą w Twoim życiu - skoro jej jedna wypowiedź ma o nim decydować?
naprawdę uważasz że ona jest najważniejsza?

avek i banner mojej roboty

TuSinka No. 16
Bo oboje nie lubimy poniedziałków... - Raz3r's sister ;*

kremówka
Chirurg ogólny
Chirurg ogólny

Miasto: Kraków
Powrót do góry

Cytat:
uczyłam się przez 2 godziny . A wczoraj przez 3 do jednego przedmiotu . Już bez przesady .

ah, gdzie się podziały tamte czasy ;)

Już pościeliłem!

Gorm
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 7

Powrót do góry

ann napisał:
Ma dwóch synów więc ..

nie ma jej kto przelecieć... to daj jej wibrator niech się zabawi na przerwie.. po prostu się nie rozluźniaął do długiego czasu...

ann napisał:
to nie jest takie proste jak piszesz .

jak się pisze to jest o wiele prostsze.. ale fakt to jakbym ja zrobił to widać że nie ty...

kiedyś i na mnie się pani od polskiego wkurzyła (a także i klasa) bo nie zgłosiłem że nie mam pracy domowej, ona mnie zapytała i -25 punktów dostałem, a potem nie jeden opierdziel mi się od niej zebrało..
.. a co najciekawsze lubię ją odwiedzać w starej szkole... czasem jeszcze napomknie o tym ale w sumie wybaczyła mi... gdzieś mam nawet do niej maila

"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring."

Caellion
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

ann napisał:
Caellion napisał:

To jest najgłupsza z możliwości. Pomyśl o tym ile jeszcze w życiu mogłabyś zrobić, osiągnąć. Poza tym pomyśl o twoich bliskich, o tych którzy cię kochają. Samobójstwo nigdy nie jest dobrym rozwiązaniem.

Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda
Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan
Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka

PostWysłany: Sro 18:56, 21 Paź 2009
nimfka
Nietoperek
Nietoperek

Pochwał: 30

Miasto: HouseLand
Powrót do góry

Gorm ma rację .. nieśmiałość nieśmiałością i w ogóle.. ale jak pozwolisz tej babie tak ci obniżać samoocenę to będzie ci ciężko w życiu, bo nie jeden jest gorszy od niej i niejednego takiego spotkasz na swej drodze

a w wolnej chwili obejrzyj sobie film "Veronica postanawia umrzeć" może da ci do myślenia.. chyba pisałem już że trochę inaczej patrzę na świat/życie po tym filmie

Ostatnio zmieniony przez Caellion dnia Sro 19:01, 21 Paź 2009, w całości zmieniany 1 raz

PostWysłany: Sro 18:58, 21 Paź 2009
Caellion
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Cytat:
a w jaki sposób mogłabyś jej udowodnić, że wyzywając Cię i wyżywając się na Tobie nie miała racji?

tego nie da się udowodnić . Kobieta ma przewagę ! Nawet jak odpowiem tak czy siak ( a nie odpowiem . Ona ma testy na tak wysokim poziomie) to dostanę ocenę słabą . A jej zdanie na mój temat nie zostanie zmieniony .

Gorm napisał:
ann, bez przesady, to że na złość Cię spytała i postawiła z testu 3 to jest koniec świata? wiem, że oceny ważne, średnia ważna, sprawiedliwość ważna, bla bla bla.

Tu nawet nie chodzi o oceny , czy sprawiedliwość czy nawet średnią ale chodzi o to że powiedziała o mnie na cały forum klasy . I to najbardziej obraźliwie . Jak tylko zadałam jej jedno , konkretne pytanie gdzie inni nauczyciele by tak nie reagowali .

Cytat:
Jak dla mnie to powinnaś zorganizować sobie jakieś tabletki na wzmocnienie charakteru, bo jak w szkole taką presję wywierają na ciebie nauczyciele, to w życiu inni ludzie Cię zniszczą. Daj se siana, olej sprawę, naucz się, odpowiedz i tyle. A na pocieszenie mogę Ci powiedzieć, że za 3 lata będziesz się z tego śmiać i dam sobie rękę uciąć, że poznasz jeszcze gorszych ludzi w przyszłości.

W jak dalekiej przyszłości ? Bo ja w liceum zostaję TUTAJ . W tej szkole (mam połączone gimnazjum z liceum) . Wydaję mi się że im starszy człowiek tym mądrzejszy . Nie w sensie tych emerytów ale osoby w np. w moim wieku . Dorastamy robimy się mądrzejsi i wrażliwsi na uczucia.

PostWysłany: Sro 18:59, 21 Paź 2009
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 377, 378, 379 ... 996, 997, 998, 999, 1000, 1001, 1002, 1003, 1004, 1005  Następny
Strona 378 z 1005

Skocz do: