agawa5
O nie pożyczyłem ci pendrajva!
Co ja uczyniłem :)
Wto 17:18, 27 Paź 2009
dlatego nikomu nie pożyczam tak cennych rzeczy, jak płyty
Ja też już więcej nie pożyczę nie ma bata!
Nie nie będę się chlastać dopóki się nie okaże że ten przyklejony pomidor co jest na okładce nie da się odczepić :cry:
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Wto 17:21, 27 Paź 2009
No niby tak, ale lepiej najpierw się martwić i dowiedzieć się, że nie ma czym, niż odwrotnie ;)
Wto 17:23, 27 Paź 2009
Cal, z zazdrości ludzie robią różne rzeczy. Ale, Ula, jeśli Twoja przyjaciółka też lubi Farben Lehre, i pożyczyła od Ciebie właśnie ich płytę, to powinna jednak zapomnieć o zemście i uszanować płytę, co?
_________________ Cudny Óbiór od siostry!
maybe_55 i nigide, mHroczne rodzeństwo! ;) Nettie, kuzynka któregoś tam stopnia! :] Wysłany:
Wto 17:24, 27 Paź 2009
Ulka
Po co, lepiej wytoczyć rzeczonej koleżance, iż ma ci plytę odkupić, a jak nie to trudno
Muszę się zbierać, mam anglika :)
Pa
*Wychodzi i nuci "Don't worry be happy!"*
Wto 17:26, 27 Paź 2009
Po co, lepiej wytoczyć rzeczonej koleżance, iż ma ci plytę odkupić, a jak nie to trudno
To już zrobiłam przez telefon...lekko ją zwyzywałam...jak nie ja ale naprawdę się wściekłam...nie odkupi bo mówi że to nie jej wina i że ja chce na nią zrzucić winę...a przecież u mnie płyta miała siódme niebo!