Dobra, to teraz oświećcie mnie kto oprócz Was do niego jeszcze należy? :twisted: hahaha, muszę wiedzieć na kogo MOGĘ się rzucać!
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pią 20:57, 13 Lis 2009
Junius ja monia ann moja narzeczona i iiii iiiiiiiii *pada na twarz* zapomniałam! o juz wiem. i myziak :lol:
Ula bo ty jesteś posiadaczem kołderkowego haremu :D
Ostatnio zmieniony przez Nemezis dnia Pią 20:59, 13 Lis 2009, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Shee is perfect human being. Matura? #NOT MY DIVISION Wysłany:
Pią 20:58, 13 Lis 2009
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Pią 20:59, 13 Lis 2009
Juniuś w 6-kącie ? Przecież ona jest calutka moja od początku :twisted: ! Ale niech macie podnietę ! Dobrze że ja tu często nie bywam , nie będę musiała płakać w kącie .. :P
*bierze za łapkę Juniuś i prowadzi do wspaniałego samolotu *
to jakoś nie liczy się dla mnie ,że wcześniej ją odpychał
Dla mnie się liczy. Ona tyle przez niego przeszła, nawet nie jestem w stanie przypomnieć sobie wszystkich sytuacji. Teraz
Spojler:
niech on trochę pocierpi. Żeby tylko nie zrezygnował, a znając życie tak może być, haha, będą się za sobą uganiać w nieskończoność.
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pią 20:59, 13 Lis 2009
Ohhh, ale jestem rozchwytywana :twisted: *rzuca się na Ulkę, bo jest moją seksowną 13 ^^* :*
Pią 21:02, 13 Lis 2009