_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Sob 21:20, 14 Lis 2009
pewnie ;) zdam kompletną relację, bo nimfka ze swoim brakiem internetu nie jest w stanie ;)
ale na szczęście siostrzyczce niedługo mają zakładać net, i będzie się z nami spotykać ;)
Ostatnio zmieniony przez Sevir dnia Sob 21:23, 14 Lis 2009, w całości zmieniany 1 raz
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
Cusack tak sam w sobie to raczej przeciętny aktor jest :P. Jak byłam młodsza, to bardzo go lubiłam, ale potem zmądrzałam, bo zobaczyłam setki 100x lepszych od niego i odszedł w zapomnienie :P.
Uciekam na Miss agent 2 ;)
Bawcie się grzecznie !
Dobranoc. :*
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Sob 21:30, 14 Lis 2009