Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Pią 22:23, 27 Lis 2009
Nemezis bo jesteś moją małą zboczenicą, co to za słowo, chyba już mi się już język plącze, haha :* :twisted:
Shitzune *podchodzi do niej z drinkiem* zostań z nami :twisted: ;*
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pią 22:23, 27 Lis 2009
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Pią 22:24, 27 Lis 2009
Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Pią 22:24, 27 Lis 2009
ann oooo tak :twisted: *łapie ann w pasie i porywa ją do rury* yeah.
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pią 22:25, 27 Lis 2009
Ann kochałam tą piosenkę i taką jeszcze jedną "cry me a river" xD
Kochane to mój 700 post! Zdrówko
* bierze drink i ucieka dalej pląsać się z przystojniakiem*
_________________ Ulka, Betti, Ann ;** Kochane ; **
Korn mój małż ;**
"Urok, który na mnie rzuciłaś, nigdy nie osłabnie -szepnął.- Więź,która nas łączy, jest niezniszczalna. Nigdy nie trać w nie wiary."
"Księżyc w Nowiu" S. Meyer Wysłany:
Pią 22:25, 27 Lis 2009
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. Paulo Coelho
avek&banner od niezastąpionej Ewel Lesio- mój Kochany Małż :) Wysłany:
Pią 22:26, 27 Lis 2009
Junius ostraa jesteś :twisted: A jeszcze nie zasmakowaliśmy w zupełności wycieczki do Francji *robi zakazane ruchy na rurze razem z Juniuś* , jesteś BOSKA :* :lol:
*bierze szklaneczkę whisky i wypija za Chomiczkę i jej posty* Kochana życzę Ci 1000 razy więcej postów :D:D:D *pije do dna*
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. Paulo Coelho
avek&banner od niezastąpionej Ewel Lesio- mój Kochany Małż :) Wysłany:
Pią 22:27, 27 Lis 2009