|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #7[+18 po 22:00]
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 631, 632, 633 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny
|
 |
|
 |
|
| Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
| Wiadomość |
Autor |
|
 |
|
| margolcia-1984 napisał: | | Po pierwsze Mikołaj kłamał, |
Mikołaj nigdy nie kłamie, Ty zÓy człowieku !
| margolcia-1984 napisał: | | a po drugie to zdecyduj się - spałaś jak grzeczne dziecko czy z nim rozmawiałaś? |
Ja grzecznie spałam, a On mnie obudził, żeby Cię poobgadywać ! :twisted:
|
|
|
_________________ Avek od anoli !
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Nie 20:14, 06 Gru 2009 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
|
| Cytat: | | Widzisz, ja mimo wszystko boję się ryzykować |
dobija mnie, że dzisiaj spędziłam w kościele 1/12 dobry :mdleje:
|
|
|
Wysłany:
Nie 20:15, 06 Gru 2009 |
|
hattrick
Fikopisarz Miesiąca

Pochwał: 41
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
hattrick i jeszcze nie usiadłaś grzecznie w ławeczce i nie wyciągnęłaś słuchawek , więc konfiskuję czapę dożywotnio ! :twisted:
Ostatnio zmieniony przez Lady M dnia Nie 20:16, 06 Gru 2009, w całości zmieniany 1 raz
|
|
|
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Nie 20:16, 06 Gru 2009 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| hattrick napisał: | | dzięki za łaskę. Więc masz fajny banner. |
:)
| Raz3r napisał: | | Cześć How Wink Pewnie Cię zmartwię, ale prawdopodobnie to ja dostanę żółte papiery Very Happy Te od SEPa Very Happy Zdałem w czwartek ;p |
Jak to Wy macie żółte a nam dali niebieskie trzeba się będzie przejść do odpowiednich organów
|
|
|
Wysłany:
|
Howling_Mad
Chirurg dziecięcy

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| maagdaa napisał: | | a On mnie obudził, żeby Cię poobgadywać ! |
A to palant, nie dość, że grzeczne dzieci budzi, to jeszcze mi tyłek obrabia. Ja mu dam na gwiazdkę :twisted:
|
|
|
Wysłany:
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Witajcie kochani , na chwilkę tylko wpadłam ! :*
|
|
|
_________________ "Doing nothing is not a plan it is a specyficly lack of a plan"
Wysłany:
Nie 20:18, 06 Gru 2009 |
|
Betti
Chirurg dziecięcy

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| margolcia-1984 napisał: | | A to palant |
Jak Ty mówisz ?!
Teraz, to na pewno nie dostaniesz prezentu ! :twisted: :hahaha:
Dodano 30 sekund temu:
Betti heeej ! ;*
|
|
|
Wysłany:
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
maagdaa, nie kuś mnie, abym Ci ją zwinęła...
|
|
|
Wysłany:
|
hattrick
Fikopisarz Miesiąca

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
BettiWitaj
maagdaa Już ja sobie z nim to załatwię :mrgreen:
|
|
|
Wysłany:
Nie 20:19, 06 Gru 2009 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
hattrick ja ją dobrze ukryłam ! :twisted:
margolcia-1984, nie ! Mikołaj powiedził, że jak tylko pojawisz się w jego pobliżu, to naśle na Ciebie dzikie renifery ! :twisted: :mrgreen:
|
|
|
Wysłany:
Nie 20:21, 06 Gru 2009 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
How, z tego co się dowiedziałem, to mają być żółte ;) A jakie będą, to dopiero za dwa tygodnie się dowiem dopiero.
Ale jeden koleś z mojej szkoły mnie dobił na tym egzaminie. Słyszę pytanie do niego: "W jakich jednostkach mierzymy napięcie" On:"W voltach"
Egzaminator:"A natężenie?" On:"yyy..." Po 4 latach nauki w technikum nie wiedział w jakich jednostkach mierzy się prąd xD
|
|
|
Nie 20:21, 06 Gru 2009 |
|
Raz3r

Pochwał: 36
Miasto: LbŃ
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| maagdaa napisał: | | Mikołaj powiedził, że jak tylko pojawisz się w jego pobliżu, to naśle na Ciebie dzikie renifery ! |
A ja na niego wściekłego...jamnika :hahaha:
|
|
|
Wysłany:
Nie 20:22, 06 Gru 2009 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Raz3r nawet ja to wiem ! :mrgreen:
Jestem z siebie dumna ! :hahaha:
Dodano 48 sekund temu:
| margolcia-1984 napisał: | | A ja na niego wściekłego...jamnika |
Renifery mikołaja zjedzą Twojego jamnika ! :twisted:
|
|
|
Wysłany:
Nie 20:23, 06 Gru 2009 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| Raz3r napisał: | | :"A natężenie?" On:"yyy..." |
:shock: Jednak Klindżer czegoś mnie nauczyła...
| maagdaa napisał: | | hattrick ja ją dobrze ukryłam ! |
Nic się nie ukryje przed moim wścibstwem.
|
|
|
Wysłany:
Nie 20:25, 06 Gru 2009 |
|
hattrick
Fikopisarz Miesiąca

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| maagdaa napisał: | | Renifery mikołaja zjedzą Twojego jamnika ! |
Nie miałaś do czynienia z moim krwiożerczym jamnikiem :hahaha:
|
|
|
Wysłany:
Nie 20:26, 06 Gru 2009 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
| Powrót do góry |
 |
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
| Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 631, 632, 633 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny |
| Strona 632 z 1000 |
|