|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #8[+18 po 22:00]
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 619, 620, 621 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
A nic... :wink:
|
|
Sob 17:15, 09 Sty 2010 |
|
BluePoliceBox
Kardiochirurg

Pochwał: 6
Miasto: Wieliczka
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
A co wkuwasz, kotuś?
Dodano 4 minut temu:
Cytat: | Sis ratuj mnie, nie mam już na to siły Sad chyba zacznę się szykować na poprawkę, hahaha. |
Będzie dobrze, zobaczysz ;) *rzuca się na pomoc siostrze, prowadząc ją na wyimaginowany seansik Huli*
Sis, pamiętaj o nowinkach, które zapodałaś ;)
|
|
Wysłany:
Sob 17:20, 09 Sty 2010 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Juniuś, nie przesadaj :* Zdasz i się nam będziesz chwalić jak dobrze Ci poszło:*
|
|
Sob 17:21, 09 Sty 2010 |
|
Raz3r

Pochwał: 36
Miasto: LbŃ
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Historię wychowania. Najgorsze jest to, że tutaj wszystko skupia się na metodach wychowawczych, ogromnej ilości szkół, poglądów jakichś durniów, w każdej epoce jest podobny schemat i to wszystko mi się pieprzy.
W dodatku inny kierunek dał nam pytania, które już miał na tym zaliczeniu i... Okazuje się, że niektóre rzeczy wykraczają poza zakres materiału, który został podany.... Wszyscy, którzy mówili, że sesja jest drugą maturą mieli świętą rację, dla mnie jest nawet gorsza. Co ja w ogóle robię na studiach? xD
Nie, nie, nie, nie mogę myśleć o nich, bo się rozkojarzę! :mrgreen:
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Sob 17:21, 09 Sty 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Wszyscy, którzy mówili, że sesja jest drugą maturą mieli świętą rację, dla mnie jest nawet gorsza. Co ja w ogóle robię na studiach? xD |
Nieprawda, to dużo prostsze, zobaczysz ;) A te teorie właśnie na tym polegają,że gadasz to samo przez to samo ;) A Ty, kotuś,jesteś mądra i dasz sobie radę - mówi Ci to Twoja siostra :D
|
|
Wysłany:
Sob 17:25, 09 Sty 2010 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
No dobra, przestanę pisać czarne scenariusze, ale i tak kiepsko to wszystko widzę. Najlepsze w tym wszystkim są takie zjawiska, jak niezgodność informacji :mrgreen:
W jednej książce jest napisane:
Cytat: | W tych szkołach, które egzystowały, mimo narastającej średniowiecznej atmosfery, przepojonej religijnością, nie troszczono się zupełnie o religijne wychowanie. |
A w drugiej:
Cytat: | Średniowiecze było epoką wybitnie religijną, takie też było wychowanie. |
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
Wysłany:
Sob 17:27, 09 Sty 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Junius głowa do góry ! Jestem pewna że dasz radę . Jesteś bardzo ambitna a każdą chwilę w domu spędzasz nad książkami . To jak może być źle ?
Więcej wiary w siebie , w swoje możliwości . I przede wszystkim nie zamęczaj się tak . Idź sobie może jutro wieczorkiem do kina ze znajomymi . Zrelaksuj się ! W końcu weekend . Trochę odpoczynku musi być :wink:
Jeśli koniecznie musisz się uczyć miej przy sobie pyszną herbatkę i czasami zrób sobie słodką przyjemność jak zjedzenie mlecznej czekolady -> to taki popęd do nauki , dający siłę . SPRAWDZONY !
Może ciepła kąpiel też Ci dobrze zrobi ?
Nie przemęcz się ! Bo będzie źle :*
|
|
Wysłany:
Sob 17:31, 09 Sty 2010 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cześć, ann
|
|
Sob 17:34, 09 Sty 2010 |
|
BluePoliceBox
Kardiochirurg

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ann dziękuję za wsparcie ;-) ;*
Do kina chętnie bym się wybrała, ale przecież już jutro po południu wracam do Opola (o ile pociągi w ogóle będą normalnie funkcjonowały) i znów będę musiała się uczyć po drodze, bo inaczej nie wyrobię z tym wszystkim w czasie. I niestety nie jest tak, jak mówisz. Nie spędzałam każdego weekendu nad książkami, tylko się obijałam, teraz mam tego efekty i muszę wszystko nadrobić.
|
|
Wysłany:
Sob 17:40, 09 Sty 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Junius napisał: | Nie spędzałam każdego weekendu nad książkami, tylko się obijałam, teraz mam tego efekty i muszę wszystko nadrobić. |
Daj spokój, sis, przeforsujesz swój mózg i nie będzie chciał współpracować. Pomyśl o czymś przyjemnym, nie muszę Ci mówić o czym :lol:
|
|
Wysłany:
Sob 17:42, 09 Sty 2010 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Myślę w między czasie :zakochany: niedługo skończę, bo prawie cały dzień siedzę. Przejdę się gdzieś, a potem może COŚ obejrzę, mrrr.
|
|
Wysłany:
Sob 17:45, 09 Sty 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hejo agawa5 :wink:
Junius napisał: | Nie spędzałam każdego weekendu nad książkami, tylko się obijałam, teraz mam tego efekty i muszę wszystko nadrobić.
|
Obijanie to zjedzenie obiadu czy oglądanie TV ? Juniuś . Kaman ! Przecież weekend służy do słodkiego lenistwa . Uczyć się trzeba ale nie tyle .
Przecież od rana już się zajmujesz tą nauką !
Co do kina . Jeju . Faktycznie . To postaraj się umówić na piątek wieczorem . Następnym razem :wink: ! Żeby nie załatwiać na ostatnią chwilę .
|
|
Wysłany:
Sob 17:46, 09 Sty 2010 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dzieńdoberek ! ;*
|
|
_________________ Avek od anoli !
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Sob 17:49, 09 Sty 2010 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dobry wieczór, maagdo :)
|
|
Sob 17:50, 09 Sty 2010 |
|
BluePoliceBox
Kardiochirurg

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
W piątki wieczorem zjeżdżam do domku :P chyba, że nie przyjadę, ale mam taki zamiar jeszcze w następny weekend.
I naprawdę w każdy weekend się obijałam. Nie mówię tu o zjedzeniu obiadu, ani nic takiego. Całe dnie siedziałam na forum, oglądałam House'a i wszystko co z tym związane, spotykałam się ze znajomymi, a W MIĘDZY CZASIE przygotowywałam materiały na ćwiczenia - nic poza tym :P
Madziu cześć :*
|
|
Wysłany:
Sob 17:51, 09 Sty 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 619, 620, 621 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny |
Strona 620 z 1000 |
|