_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Nie 12:25, 10 Sty 2010
Ulka95 jesteś zaręczona z hattrick ?! Nie wiedziałam :shock: Gratulejszyn lejdis ! Muah !
Korn , kurczę . No właśnie chodzi o to że nie wiemy z rodzicami co zrobić . Są takie opady śniegu od rana że nie wiem jak my tam dojedziemy . I rodzice się stresują ! Bo jak nie pojedziemy do Piotrka to będzie płakał i inne takie histerie . W dodatku nie ma kasy na życie :(
Dodano 1 minut temu:
Junius ty mój robaczku słodki :zakochany: :cmok: :*
Oglądałam na youtubie tą ceremonię rozdania nagród z 7 stycznia . Twoja Cuddy wyglądała olśniewająco :)
Korn , w Szczawnicy . Nie zadzwonimy bo są na zewnątrz . Chyba w kościele . Ma komórkę w hotelu . Nie jest wesoło . Nie możemy zadzwonić i gdybać . Musimy być pewni .. co dalej robimy .
Hm.... w Szczawnicy fajno jest.
Nie no tak poważnie to nie wiem co Ci doradzić ;] Moi rodzice by zadzwonili do mnie i powiedzieli że nie dadzą rady przyjechać i że mam się trzymać mocno o.O wszystko :D
_________________ Tester jakości Haremu RDJ Wysłany:
Nie 12:48, 10 Sty 2010
ann wiem, że wyglądała olśniewająco, nawet mi nie mów, bo się rozpłynę... :buja w oblokach:
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Nie 12:49, 10 Sty 2010