|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #8[+18 po 22:00]
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 679, 680, 681 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
nimfka napisał: | Howling_Mad przepraszam, cofam co napisałam, jak MIJA weekend zapytajnik do rana masz dużo czasu Razz |
tak se nie da na szczęście zainwestowałem w kalkulator ze zespolonymi i kilkoma bajerami innymi
Dodano 3 minut temu:
nimfka napisał: | niech będzie gg, chociaż jak rano nie wejdzie na komp to nic mi to nie da Confused |
poszło na priv
|
|
Wysłany:
Pon 0:43, 11 Sty 2010 |
|
Howling_Mad
Chirurg dziecięcy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej! Chciałam się przywitać, o ile ktoś jeszcze jest :)
|
|
_________________ Yes, we can.
-----------------------------
'As Jimmy suggested that I'm on heroin, I decided to admit I'm on Methadone. In return I got a bunch of very "friendly" words and a warning about side effects. One of them was already done to me, that was apnea occurs. Ceased to circulate air through my airway, and the pulse was almost imperceptible, but Foreman decided to return it to me stimulating my sensory receptors.' - I looked at him significantly, expected some questions, at the end my story was interesting. I looked more closely, raising single eyebrow slightly. Then Lucas said. 'How?' 'Excellent question. He twisted my nipples! '
Wysłany:
Pon 1:05, 11 Sty 2010 |
|
NiEtYkAlNa
Stażysta

Pochwał: 5
Miasto: Houseland
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja wciąż jestem teoretycznie
|
|
_________________ ✘✘✘
Nobody breaks my heart...
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Marg :*
bo M&M'sy zawsze lecą w kulki;)
Wysłany:
Pon 1:07, 11 Sty 2010 |
|
Mirela
Dziekan Medycyny

Pochwał: 10
Miasto: Warszawa
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
NiEtYkAlNa napisał: | Hej! Chciałam się przywitać, o ile ktoś jeszcze jest Smile |
mnie tu nie ma
nimfka napisał: | H_M dzięki za pw Razz |
spoczko
|
|
Wysłany:
Pon 1:09, 11 Sty 2010 |
|
Howling_Mad
Chirurg dziecięcy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
koniec idę spać a za jakieś 4 godziny pobudka :] Dobranoc albo dzień dobry jak kto woli
|
|
Wysłany:
Pon 2:32, 11 Sty 2010 |
|
Howling_Mad
Chirurg dziecięcy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Raz3r

Pochwał: 36
Miasto: LbŃ
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Raz3r napisał: | Wstawać, wstawać nie spać Wink |
ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
Wysłany:
Pon 6:50, 11 Sty 2010 |
|
Howling_Mad
Chirurg dziecięcy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dobry wszystkim śpiochom!
Zerwałem się dzisiaj z łóżka bladym świtem *tzn przed chwilą* i nawet nie jestem bardzo zaspany.
Zjadłem 3 naleśniki i czytając horoskop natknąłem się na fragment " zrzuć parę kilo, poczujesz się lepiej i będziesz wyglądał korzystniej" idąc za radą gazety zjadłem jeszcze 2 i zaraz pęknę
:hahaha:
Czy mogę wyglądać JESZCZE korzystniej ?!? Chyba nie ;)
Co ja miałem jeszcze rzec? A wiem! Opowiem Wam mój sen. A więc (zaczynam zdanie od a więc na złość polonistkom które twierdzą, że tak się nie robi) a więc... śniło mi się, że miałem konto na Naszej- klasie. TO był prawdziwy horror... brrr...
|
|
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart.
Wysłany:
Pon 8:55, 11 Sty 2010 |
|
JigSaw
Diabetolog

Miasto: Miasto Grzechu
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
widzę że nikogo nie ma :P:P
ja wstałam jak mi budzik zadzwonił i babcia wpadła że nigdzie nie idę bo pewnie pociągi nie jeżdżą :lol:
w sumie to miała rację bo się okazało że moja klasa miała dzisiaj tylko jedną lekcję więc nie opłacało mi się jechać godzinę w jedną stronę na 45 minut zajęć xD
|
|
Pon 11:19, 11 Sty 2010 |
|
moniia2311
Stomatolog

Miasto: wołomin
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Moniaaa jak to nikogo nie ma ;(
A ja to co :> Właśnie wróciłem z miasta gdzie zakupiłem mega wielką Pepsi i wór frytek na obiad...Grunt to zdrowe odżywianie.
Pomogłem odśnieżać takiej ładnej kobiecie chodnik przed sklepem, za co zostałem obdarowany siatką darmowych próbek kremów, płynów pod prysznic i testerem perfum adidasa
:hahaha:
Dobre uczynki są w cenie.
Cytat: | w sumie to miała rację bo się okazało że moja klasa miała dzisiaj tylko jedną lekcję więc nie opłacało mi się jechać godzinę w jedną stronę na 45 minut zajęć xD
|
Ja miałem 15 minut do szkoły piechotką i też często dochodziłem do wniosku, że mi się nie opłaca... Nawet częściej mi się nie opłacało, niż opłacało.
Na dworze ciepło i wilgotno..chyba zbliża się odwilż :?
|
|
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
Wysłany:
Pon 12:14, 11 Sty 2010 |
|
JigSaw
Diabetolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jig przepraszam cię najmocniej xDxDxD
ty nie jesteś nikim xD
hhehe
ja mam do szkoły 40 minut pociągiem i jakieś 15-20 minut drogi lasem a w lesie odśnieżone nie jest więc nie da rady przejść...
wiesz co ty powinieneś zostać jakimś dietetykiem i pisać ludziom diety :lol:
ja już myślałam że dostałeś jakiegoś buziaka za pomoc a ty nazbierałeś gadżetów xd heheh
|
|
Pon 12:28, 11 Sty 2010 |
|
moniia2311
Stomatolog

Miasto: wołomin
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Monia jak my dawno nie konwersowaliśmy ze sobą :*
Cytat: | ja mam do szkoły 40 minut pociągiem i jakieś 15-20 minut drogi lasem a w lesie odśnieżone nie jest więc nie da rady przejść... |
Tosz to prawdziwy tor przeszkód. Nie zazdroszczę wracać w nocy przez ten las. Mi zawsze przypominają się wszystkie leśne horrory jakie znam: Blair Witch Projekt, Wrong Turn, Dom woskowych ciał i wiele wiele innych.. Wtedy pokonuję trasy w rekordowym tempie XD
Cytat: | ja już myślałam że dostałeś jakiegoś buziaka za pomoc a ty nazbierałeś gadżetów xd heheh |
W sumie to nawet nie myślałem, żeby pomóc tylko tak stałem i patrzyłem jak ta kobieta się męczy w kilkumetrowych szpilach z wielgachną łopatą. Zasapałaby się biedaczka. Napomknąłem coś żeby się nie męczyła, bo zaraz znów napada i ona się uśmiechnęła.. i jakoś tak się wziąłem w sobie i jej pomogłem. Jak skończyłem kazała mi czekać, byłem pewien że dostanę 2 zyle za fatygę, a ona wyniosła ze sklepu całą siateczkę próbek :D
|
|
Wysłany:
Pon 12:56, 11 Sty 2010 |
|
JigSaw
Diabetolog

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 679, 680, 681 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny |
Strona 680 z 1000 |
|