alhambra, ogólnie to fantastycznie Smile Od zeszłego tygodnia mnie tak roznosi (poza tymi momentami jak śpię), że nie mogę wytrzymać! Do tego za 4 dni ferie. Jest dobrze Mr. Green A u Ciebie?
Już powoli się pakuję w walizę, bo w sobotę rano wyjeżdżam do Jo ;) Poza tym raczej spoko. Weekend spędziłam w Wawie i było dziwnie. W pracy Sajgon i to tyle w telegraficznym skrócie ;)
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Pon 20:55, 11 Sty 2010
Allhambra, konfiguracja routera. Po prostu był źle skonfigurowany i nie chciał się połączyć z netem. Ale to taka pierwsza myśl, nie mówię, że trafna ;)
Właśnie sobie uświadomiłam, że równo za 2 tyg. będę miała urodziny
Łii :D Okazja do swiętowania :)
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Pon 20:58, 11 Sty 2010
*z nienacka rzuca się na maybe i obślina :* :* *
wróciłam xD witam nowo przybyłych
maybe, co z Twoim fikiem ;>
_________________ Mój Kochany małż Greg :* my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o - In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled. Wysłany:
Pon 20:59, 11 Sty 2010
*obślinia sinaj* ;****
Hmm z fikiem? Wysłałam druga częśc Razowi do sprawdzenia ^^
Dodano 35 sekund temu:
Ulka95 napisał:
Mam jego numer! łuhu...ło jea
Ide świętowac z tobą tez ostatnio zdobyłam numer Krystiana :twisted:
Pon 21:01, 11 Sty 2010
Maybe nie odzywam się, bo robię pięć rzeczy naraz, nie mam czasu aż tyle. A sprawdzę Ci to, jak znajdę chwilę. Nie obiecuję, że to będzie dziś, ale postaram sie.
_________________ Mój Kochany małż Greg :* my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o - In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled. Wysłany:
Pon 21:03, 11 Sty 2010
Maybe nie odzywam się, bo robię pięć rzeczy naraz, nie mam czasu aż tyle. A sprawdzę Ci to, jak znajdę chwilę. Nie obiecuję, że to będzie dziś, ale postaram sie.
Aaa :D Nie śpiesz się :) Jak Ci się nie che sprawdzac to poczekam ;) Mamy czas :D
Dodano 30 sekund temu:
alhambra napisał:
Przestańcie się ślinić natychmiast!
Nicht! *obślinia wszystkich w RwT*
Pon 21:05, 11 Sty 2010