_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Sro 11:35, 13 Sty 2010
ja też znikam, ale będę wchodzić na przerwach :P
Pa pa kochani miłego dnia :*
Sro 11:36, 13 Sty 2010
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Sro 11:37, 13 Sty 2010
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Sro 11:38, 13 Sty 2010
Sro 11:39, 13 Sty 2010
ale miałem dziwny sen... i co ciekawe większosci nie pamiętam ale coś tam tak
Dodano 2 minut temu:
tak z ciekawości... bo wczoraj przeglądałem blog anestezjologiczny Abnegata i też kometarze czytałem a tam większość czytających to właśnie lekarze...
Dodano 16 minut temu:
z komentów na tym blogu: "Znajoma pracowala w takiej fabryce gdzie produkowali organic food. Do dwunastej w poludnie wsyztko szlo do paczek po 4 funty z napisem organic. A po dwunastej dokladnie z tej samej tasmy TO SAMO ladowali do toreb z napisem Tesco po 1.20.
Caly ten Organic Food to kolejne slowo-wytrych do wyciagania kasy ;)"
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Sro 11:59, 13 Sty 2010
Dzień dobry!
Human za mną :D Poszło mi całkiem, całkiem, ale bardzo dobrze, że to tylko próba ;)
Teraz przynajmniej mam resztę dnia wolną...
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Sro 12:01, 13 Sty 2010
hej kotek *całuje czule* chyba jesteśmy sami, a poza tym pojutrze nasze święto *przytula się*
Sro 12:11, 13 Sty 2010
Tak, już pojutrze *tuli* Szybko zleciał ten rok :)
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Sro 12:12, 13 Sty 2010
zabieg mający na celu ewakuację płynu znajdującego się w worku osierdziowym za poprzez jego nakłucie i odbarczenie, a przez to obniżenie ciśnienia osierdziowego. Perikardiocenteza jest zabiegiem ratującym życie pacjentom z tamponadą serca. Jedynym wyjątkiem jest tamponada spowodowana rozwarstwieniem aorty, w której perikardiocenteza jest przeciwwskazana, a konieczna jest pilna interwencja kardiochirurgiczna.
jakby ktoś był ciekaw :P
a dekoherencja ma związek z kotem Shrodingera. w skórcie rozumiem i nierozumiem
Dodano 2 minut temu:
taaa... szybko minęło
Sro 12:21, 13 Sty 2010
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Sro 12:24, 13 Sty 2010
Sro 12:43, 13 Sty 2010
A nic ciekawego Cal ....Same nudy :lol: A u Ciebie?
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Sro 12:47, 13 Sty 2010