Junius, dalej mnie plecy bolą, koło szkoły zrobili świetne lodowisko, ale niestety trzeba szanować nerki... :] A u Ciebie co słychać?
Spojler:
Ciocia zdiagnozowała u mnie piasek w nerkach (?)
Czw 14:57, 14 Sty 2010
Junius od ciebie na pewno nie ucieknie chyba ze ją porwę ^^
si jutro 2 sezon już mam w kiosku zamówiony :D
Raz3r mnie też momentami załamują :roll: według naszej wych. jak na to ze mieliśmy najlepszy nabór w szkole to średnia jest żałosna :shock:
nie bierz łyżki bo i tak muszę ci dać talerz :mrgreen:
_________________ Shee is perfect human being. Matura? #NOT MY DIVISION Wysłany:
Czw 14:59, 14 Sty 2010
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Czw 14:59, 14 Sty 2010
Żanetko piasek jest całkiem możliwy, ja u siebie go przegapiłam i doprowadziłam do wytworzenia kamyczków niestety. A u mnie nic ciekawego, miałam teraz ciężki tydzień, ale jakoś przeżyłam. Będzie jeszcze gorzej, ale na razie o tym nie myślę :>
Znikam, wpadnę jutro hmm pewnie po 22. Wracam do domu PKS'em, bo nie chcę znów przeżywać takich przygód z pociągami :P
Całuusy :*
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Czw 15:00, 14 Sty 2010
Sal, o dziwo nawet dobrze :D A Tobie?
Junius, pa :papapa:
Czw 15:03, 14 Sty 2010
Czw 15:09, 14 Sty 2010
Żanetko, całkiem nieźle, jak myślę.
Co prawda zwaliłam to zadanie z fizyki na pięć pkt, a obliczanie czasu zmyśliłam, ale poza tym chyba całkiem całkiem.
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
Czw 15:09, 14 Sty 2010
Fizyka była najlepsza, zwłaszcza, że podali wszystkie wzoru :lol: A poza tym mało biologii, co mnie osobiście cieszy :D
Ale i tak dla mnie najważniejszy jest humanistyczny.
Czw 15:11, 14 Sty 2010
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Czw 15:12, 14 Sty 2010
Bobry i Świstaki :twisted: Jak tam gimnazjaliści testy poszły? ;]
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Czw 15:13, 14 Sty 2010
Żanetko, ale mi brakowało przyspieszenia i... oj, lepiej nie mówić, idiotycznie to wyszło :lol: Ale inne zadania chyba nieźle. Zwłaszcza mi się układ oddechowy podobał :twisted:
Czw 15:16, 14 Sty 2010
Hej Sis! ;* Oo to dobrze, widzę, że zawody jednak udane :brawo: A ja tez się wam czymś pochwalę :D Zaszczytnym wyróżnieniem w konkursie kolęd ...No cóź Jury nie podobała się makarena ;P
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Czw 15:16, 14 Sty 2010
maybe_55, jak już wspomniałam całkiem całkiem :lol:
Sal, nic się nie martw, to tylko próbny :wink:
Czw 15:17, 14 Sty 2010