Pamiętam, że jak wróciłam do domu z egzaminu mat-przyr, to od razu sprawdziłam odpowiedzi, po czym rozryczałam się na cały głos. ;)
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Czw 18:29, 14 Sty 2010
Ja bez sprawdzenia odpowiedzi mogę zacząć płakać. Jeszcze przed napisaniem jestem pewna, że wszystko jest źle.
Dodano 52 sekund temu:
Hej agawa ! ;**
I jak po zebraniu ?
Co z KOLEŻANKAMI ?
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Czw 18:32, 14 Sty 2010
Czw 18:33, 14 Sty 2010
Ja z moją maminą nie mam tak dobrego kontaktu, więc zachowywałam dzielnie kamienną twarz (zresztą jak zwykle). A najgorsze było to, że skończyłam godzinę przed czasem i byłam pewna, że wszystko mam dobrze.
A ile miałaś, Nem? ;)
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
maagdaa, sprawa z "Drużyną (z) A" się rozwiązała i jest w miarę normalnie. A teraz... *rozprostowuje wymiętoloną do niemożliwości kartkę* :shock:
OMFG!!! 4 Z MATEMATYKI! HURRAAAAA! :jupi:
_________________ Cudny Óbiór od siostry!
maybe_55 i nigide, mHroczne rodzeństwo! ;) Nettie, kuzynka któregoś tam stopnia! :] Wysłany:
Czw 18:34, 14 Sty 2010
agawa5, gratuluję, 4 z matematyki to sukces :wink:
Czw 18:35, 14 Sty 2010
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Czw 18:36, 14 Sty 2010
Shitzune ja też nie mam dobrego kontaktu ale dzwoniła i mi nerwy puściły miałam 44 ale płacz był o to że nie zauważyłam ostatniej strony (po wielkim zad z matmy była jeszcze caaała banalna strona z chemii) :roll:
_________________ Shee is perfect human being. Matura? #NOT MY DIVISION Wysłany:
Madziu, wstyd się przyznać, dlatego daję w spoiler...
Spojler:
4,93... z szansą poprawy na lepszą
Czw 18:38, 14 Sty 2010