Ja i tak się cieszę, że chociaż będziemy mogli ich zobaczyć, a jak zdobędą nagrodę to już w ogóle będzie bosko.
Ja liczę na to, że na czerwonym dywanie dziennikarze zadadzą im pytania, które zaowocują nowymi spoilerami ;)
Na którymś red carpet dziennikarka rzuciła do Hugh i Lisy: "I want you two to have sex!", rozpoczynając dyskusję o Huddy ;)
No właśnie, mogliby ich trochę pomęczyć. Chociaż z drugiej strony widać, że ostatnio wszyscy unikają konkretnych odpowiedzi dotyczących Huddy, więc może i tak niewiele by to zmieniło. Jak ja bym była dziennikarką... :twisted: ohh nie chciejcie wiedzieć jakbym ich męczyła!
Nie chce mi się robić notatek, ręka mi już odpada, pomóżcie :P
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Nie 13:55, 17 Sty 2010
Jun- wiem co to za ból. U mnie leży sterta zeszytów :/ ale mam ferie i 'zdąże' ...
_________________ "Nie widziała cię już od miesiąca,
I nic. Jestem może bledsza,
trochę śpiąca, trochę bardziej milcząca,
lecz widać można żyć bez powietrza!" Wysłany:
Nie 14:01, 17 Sty 2010
No właśnie, mogliby ich trochę pomęczyć. Chociaż z drugiej strony widać, że ostatnio wszyscy unikają konkretnych odpowiedzi dotyczących Huddy, więc może i tak niewiele by to zmieniło.
Może jestem zbyt-huddy-zakręcona, ale wydaje mi się, że to unikanie COŚ znaczy...
Spojler:
Najpierw Lisa zapytana przez Ausiella co z Huddy mówi: "nie mogę Ci tego powiedzieć...jeszcze." (jeszcze!), a dopytana, czy przypadkiem nie zrezygnowali z tego wątku, mówi, że "nie, nie!".
A potem Katie Jacobs mówi, że ona też jest fanką Huddy i nie chce rezygnować z tego shipu. I ze ta para ma największy potencjał.
To MUSI znaczyć, że
Spojler:
jeszcze czeka nas rozwój Huddy!
Dodano 3 minut temu:
lecę, wzywają mnie rodzina i nauka ;)
_________________ Zapytaj mnie (anonimowo) o cokolwiek:
www.formspring.me/Miztlikatia Wysłany:
Nie 14:06, 17 Sty 2010
Nie 14:09, 17 Sty 2010
Katia uważam podobnie jak Ty, może obie jesteśmy zbyt-Huddy-zakręcone :P
Imm, ja też teraz powinnam mieć ferie, a nie mam :evil: trzeba było nie iść na studia, bu! Ale cóż, jak mnie wyrzucą to będę miała dłuuugie ferie, wolę już ich nie mieć wcale...
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Nie 14:14, 17 Sty 2010
pakuję się i pakuję, nic nie ruszam do przodu :roll:
ja nie będę mogła oglądać Złotych Globów, bo mimo iż mam Canal+, to około północy wyjeżdżam :mrgreen:
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
Sevir gdziekolwiek jedziesz zabierz mnie ze sobą :P
Dodano 36 sekund temu:
Raz3r ogrzeję :twisted: (bramka coś nawala, nie mogę odpisać) ;*
Nie 14:18, 17 Sty 2010
Nie 14:21, 17 Sty 2010
Sevir skoro Jun wybiera sie gdzieś z Raz to zabierz nie *błaga*
niby mam te ferie, ale... nie chce mi się nawet z nich cieszyć ^^'
Nie 14:22, 17 Sty 2010
Nie 14:24, 17 Sty 2010