Jeanne jesteś fałszywą dziewicą, bo prawdziwe wyginęły razem z dinozaUrami wszelakimi 10000000000 lat wstecz. Jedyne porządne jakie się ostały nie potrafią wyciągnąć pierwiastka z 2 Very Happy
jestem prawdziwa! w drodze wyjątku możesz mnie nawet dotknąć żeby sprawdzić! Ooo! widzisz, nie umiem wyciągnąć, jestem prawdziwa XP :mrgreen:
Pa Sevir! ;)
maybe_55, za późno. Poczułam w sobie wewnętrzną ofcę. To jest proces nieodwracalny i już nic się z tym nie da zrobić. Nawet Shalik to zaakceptował.
I NIE, NIE DAJĘ MLEKA.
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Jig, ale ja jestem prawdziwą dziewicą! Więc nie mów, że one wyginęły
Boziu jak można tak kUamać?! :>
Nawet psiapsiółka jeanne - niejaka martynka jest XD
Nie wierzę w ani jedno wasze słowo. Jeanne rozumiem. Chce się przypodobać xędzu żeby jej załatwił przepustkę do zakonu, ale Wy?!
*pije za posty*
Cytat:
jestem prawdziwa! w drodze wyjątku możesz mnie nawet dotknąć żeby sprawdzić! Ooo! widzisz, nie umiem wyciągnąć, jestem prawdziwa XP
Eee... Chyba się zassało! Niech ktoś mnie wyciagnie! NIe chcę stracić ręki. Tylko ona mnie kocha
:hahaha:
Cytat:
JigSaw i tak najlepsze na świecie mleko to łaciate waniliowe albo bananowe Twisted Evil
a jeśli ja nie pamiętam rozwinięcia pierwiastka z 2 to co ?
To banany dają mleko o.O
Ostatnio zmieniony przez JigSaw dnia Nie 19:42, 17 Sty 2010, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart. Wysłany:
Nie 19:40, 17 Sty 2010
Przecież ja kUamać nie umiem :D *udaje niewiniątko*
EDIT:
Cytat:
Boziu jak można tak kUamać?! chtry
Nawet psiapsiółka jeanne - niejaka martynka jest XD
Nie wierzę w ani jedno wasze słowo. Jeanne rozumiem. Chce się przypodobać xędzu żeby jej załatwił przepustkę do zakonu, ale Wy?!
Toż to ja kłamać nie potrafię!
Mi nie wierzysz?! ;>
Przecież ja zawsze byłam grzeczna ;D
Ostatnio zmieniony przez Schevo dnia Nie 19:43, 17 Sty 2010, w całości zmieniany 1 raz
Sevir :papapa:
Hmmmm mam swój baner? bo mi się nie pokazuje of corse...
Mam nadzieję że ja i Wojtek wam nie przeszkadzamy...*zdejmuje rękę Wojtka ze swojego tyłka*
za późno. Poczułam w sobie wewnętrzną ofcę. To jest proces nieodwracalny i już nic się z tym nie da zrobić. Nawet Shalik to zaakceptował.
:shock: To będę do Ciebie mówić Offieczka :D
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Nie 19:41, 17 Sty 2010
Ulka Ja go widze xD Co to za czułości drogi Wojtku?! Nie przy ludziach i nie przed 22!~xD
Dodano 1 minut temu:
lesio napisał:
Może być ale:
Cytat:
Spojrzałam w jego topazowe oczy, a moje biedne serce gwałtownie załomotało
Przy takich kawałkach to odpadam
xD Nie..Już czuję, że nie ksiązka dlamnie..Jak dla mnie musi być akcja..pogonie, rabusie, sexsowni faceci (bez koszulek) xD
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Nie 19:43, 17 Sty 2010
Nie 19:44, 17 Sty 2010