Rozmowy w t(ł)oku
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 1204, 1205, 1206 ... 2489, 2490, 2491, 2492, 2493, 2494, 2495, 2496, 2497, 2498  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej wszystkim,

a ja z innej beczki. Czy u was tez takie piekne słońce było? U nas duży mróz, ale i tak sople zwisające z dachów, niektóre o dłogości szpady, spadały. Ponieważ gospodarzom nie chciało sie ich strącać, a wynajęcie firmy kosztuje, więc poszli na łatwizne. Poogradzali taśmą chodnki, przyczepili kartkę "uwaga spadające sople" i czują się kryci jakby sopel komuś przebił czaszkę na pół. Przecież ostrzegali.

No i doszło do tego, ze pół miasta chodziła dzisiaj jak Don Pedro Caramba (czy jakoś tak). Chodniki pozastawiane sa w wiekszości przez samochody, więc trzeba było iść pod soplami i wiekszość się albo skradała albo szła z zadartą głową licząc, że usłyszy albo zauwazy spadający sopel zanim utknie im on w oku.

No i tyle wywodu. W sumie nie wiem po co to napisałam. Może dlatego, ze kark mnie boli, bo ja byłam z tych co wypatrzą i zdązą uciec.

FUS - Frakcja Uaktywnionych Seksoholików

PostWysłany: Pią 19:16, 20 Lut 2009
Lupus
Kot Domowy

Pochwał: 5

Powrót do góry

Salamandra nie przejmuj się. U mnie są równi i równiejsi. Niektórzy za 1 brak zadania, książek, whatever dostają uwagi i od razu mają maszerować do dyrektorki. Inni nie przejmują się niczym i żyją jak królowie :/ Prawda jest taka, że prawa ucznia są nagminnie łamane, ale my obowiązków musimy się trzymać...

Dodano 4 minut temu:

Hej Izabella :** U mnie też słońce świeciło, a śnieg tak dawał po oczach, ze ja nie mogę :/ Zastanawiam się, czy nie mam wścieklizny, że tak reaguję na każde światło :/
U mnie nad garażem koło domu jest taki 5 metrowy sopel, ale nie ma go kto strącić, więc mam stracha za każdym razem jak wychodzę :D

PostWysłany: Pią 19:21, 20 Lut 2009
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

Izabella, słońce i sople były u mnie obecne.

jeanne, no kurczę, jakbyś czytała mi w myślach. W mojej szkole wolno mieć 1 sprawdzian dziennie. A my mieliśmy dwa i dwie kartkówki w jednym dniu. Zaprostestowaliśmy, że to łamanie statutu, to nauczyciele się najeżyli, że przecież nie mogą nic przełożyć.
Albo inna sprawa: jedna dziewczyna ćwiczyła cały czas na w-f, bardzo się starała. Inna nie ćwiczyła wcale, nie miała zwolnienia, a na koniec semestru pozaliczała wszystkie sprawdziany i obie dostały czwórki. I gdzie tu sprawiedliwość?

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Pią 19:23, 20 Lut 2009
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19

Powrót do góry

hej hej hej:)

Izabella, współczuję bolącego karku...Jak powszechnie wiadomo - Polak potrafi, więc nie dziwi mnie szczególnie opisana przez Ciebie sytuacja :D Niedaleko mojego bloku, kilka miesięcy temu, ktoś wyrzucił przez okno (z pierwszego lub drugiego piętra) hantle :?

Zjadłam zupę, a teraz gofry z Nutellą, mmmm^^

PostWysłany: Pią 19:24, 20 Lut 2009
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

Pochwał: 72

Miasto: G.||Gdynia
Powrót do góry

Sal ja w tym tygodniu mam sprawdzian z biologii, geografii, fizyki, informatyki, techniki i pewnie nas jeszcze załadują kartkówkami... A jak już coś mówimy, to że oni nie mają czasu, niech inni przełożą, trzeba było mówić wczesniej i inne pierdoły :/ Bo tak na prawdę liczy się kto i jak komu dupę liże za przeproszeniem. Ja mam też 4 z wuefu i to jest najbardziej niesprawiedliwa ocena jaką dostałam. Ćwicząc na każdym wuefie, wykonując wszystko, co ten psychopata kazał, grając w siatkówkę na jako takim poziomie, nie uciekając przed piłką mam taką samą ocenę jak 5 czy 6 osób, które na ławce tylko siedzi, bo im się nie chce ćwiczyć i się piłki boją. No sory. Każde ćwiczenie jest dla nich głupie i tyle. W dodatku ja zaliczałam ze skręconymi palcami koszykówkę, to kretyn zamiast mnie potraktować łagodniej to miał wąty, że częściej odbijałam lewą ręką i piłka nie trzymała mi się rąk, a na gimnastyce, że bardziej opierałam się na jednej ręce, a potem, że nie stałam czekając aż mnie łaskawie oceni tylko dobiłam do ściany, bo nie czułam nóg... Życie nie jest sprawiedliwe, ludzie są niesprawiedliwi i żeby przeżyć, trzeba być albo w czymś bardzo dobrym, albo wchodzić komuś do tyłka.
Hej Ewel :** Ja właśnie mam jakąś zupę w kuchni, ale za nic nie chce mi się po nią iść. :D

PostWysłany: Pią 19:36, 20 Lut 2009
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Ja zastanawiam się z czego to wynika. Na matmie facetka skonfiskowała koledze telefon, który trafił do dyra. Kilka lekcji później zabrała fona dziewczynie. Tylko, że jej oddała po lekcji, a przypadek był identyczny!
Od razu człowiekowi lepiej, jak się tak wyżyje na niesprawiedliwości świata...

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'

PostWysłany: Pią 19:41, 20 Lut 2009
Salamandra

Powrót do góry

Salamandra to tak samo z żuciem gumy. Koleżance babka wpisała od razu uwagę do dziennika, a dzisiaj mojej przyjaciółce strzeliła taki tekst
- A dzisiaj Ola przez całą matematykę żuła gumę, jak zawsze.
I to tak żartobliwie :shock: Jaka jest różnica pomiędzy nimi dwoma?

PostWysłany: Pią 19:48, 20 Lut 2009
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jak was tak czytam - to stwierdzam, że szkoła sie nie zmienia. To skostniała struktura i żadne reformy, ani podwyzki dla nauczycieli nic nie zmienią.

Ale odpuśćcie. Mamy weekend. To pewnie trudne, ale pomyślcie ile fajnych rzeczy wam sie przydażyło w szkole. Znalazłoby sie troche, prawda?

PostWysłany: Pią 19:52, 20 Lut 2009
Lupus
Kot Domowy

Powrót do góry

*myśli* *myśli* *myśli*
Na przykład dzisiaj otworzyli na angielskim wszystkie okna i moje zatoki wytoczyły przeciwko gospodarzowi wojnę, a na chemii był taki ziąb, że można było zamarznąć, zapomniałabym jeszcze o tym, że kochana kolezanka poszła do dyrektorki na skargę na klasę, na polskim okazało się, że stan mojego konta zezwala na 1 sms-a, więc nie mogłam prowadzić zÓych rozmów, a nauczyciele byli dzisiaj niewyżyci seksualnie. I jakby pominąć wkurzających i dziecinnych znajomych i te wszystkie wymienione rzeczy, to nawet fajnie było :D

PostWysłany: Pią 19:59, 20 Lut 2009
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

a ja nie wiem czy są sople, bo pierwszy raz wyszedłem na dwór od pięciu dni xD aby wytrzepać dywany, ale mnie ręka boli, a śnieg nie jest już taki biały jaki było :P jestem zÓyyy

PostWysłany: Pią 20:05, 20 Lut 2009
ToAr
(prze)Biegły Rewident
(prze)Biegły Rewident

Pochwał: 63

Powrót do góry

Hmmm... Trochę miłych chwil by się znalazło ;)

Tymczasem idę, bo świetny film jest w TV. Pa pa :* :*

PostWysłany: Pią 20:09, 20 Lut 2009
Salamandra

Powrót do góry

jeanne napisał:
a nauczyciele byli dzisiaj niewyżyci seksualnie.

a skąd wiecie, że seksualnie?
Jakieś szczególne objawy niewyżycia?

Ja pamiętam nauczycielke, która była zaraz po ślubie i zdarzało sie, ze na pierwszych lekcjach ciągle sie usmiechała i wzdychała. Wtedy wiedzielismy, ze miała udaną noc i zapewne poranek.

Dodano 2 minut temu:

ToAr napisał:
ale mnie ręka boli,

ty lepiej tego nie mów, ToAr.
Housa też często boli ręka, szczególnie nadgarstek. I wiemy dlaczego !!!

PostWysłany: Pią 20:09, 20 Lut 2009
Lupus
Kot Domowy

Powrót do góry

Izabella czysta obserwacja. Nauczycielki niezamężne, bez chłopaków, cały czas mają zły humor. Nauczyciele/nauczycielki w zależności od okazji. Jeżeli stopień ich wredności osiągnie 9 to znaczy, że sobie nie poużywali XD
ToAr czy chciałbyś nam coś powiedzieć? :>
Ja z domu wychodzę tylko do i ze szkoły. Na wiecej nie mam siły :roll:
Pa Sal :**

PostWysłany: Pią 20:12, 20 Lut 2009
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

baaaj Sal ;**
Ja też będę się zmywać :( dobranocka Kochani :cmok: :papapa:
*może uda mi się jeszcze do Was zajrzeć dzisiaj;)

PostWysłany: Pią 20:17, 20 Lut 2009
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

Pochwał: 72

Miasto: G.||Gdynia
Powrót do góry

Branooc Ewel :* Zajrzyj do nas :**

PostWysłany: Pią 20:19, 20 Lut 2009
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 1204, 1205, 1206 ... 2489, 2490, 2491, 2492, 2493, 2494, 2495, 2496, 2497, 2498  Następny
Strona 1205 z 2498

Skocz do: