Pon 16:24, 22 Lut 2010
Skończyłam robic klaps filmowy :brawo: Jestem z siebie dumna :mrgreen:
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Pon 16:27, 22 Lut 2010
Pon 16:29, 22 Lut 2010
Przychodzę do Was z prezentem i to nie byle jakim :D
Niniejszym mam zaszczyt przedstawić Wam bajkę mojego dzieciństwa :hahaha:
Przypominam, że film jest przeznaczony dla widzów dorosłych. Zapraszam!
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart. Wysłany:
Pon 16:29, 22 Lut 2010
Ooo, różowa dupa... nigdy nie zrozumiem, co jest w tym śmiesznego, tak samo jak nie rozumiem żartu o antonówce. ^^
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Wujek Jig! :przytul: Heej :*
Charlotte_May Nie załadowany mam aparat :D Ale jak będą już zdjęcia z planu to wam pokaże :D
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Pon 16:31, 22 Lut 2010
Ooo, różowa dupa... nigdy nie zrozumiem, co jest w tym śmiesznego, tak samo jak nie rozumiem żartu o antonówce. ^^
No jak to co jest śmiesznego :hahaha: SŁOWIK!
Nie znam żartu o antonówce, a chętnie poznam ;> Opowiesz nam?
Schevo dawno ze sobą nie konwersowaliśmy :*
Hm... i tak nic nie przebije dowcipu który opowiedziała babcia ze trzy lata w Wigilię :X
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart. Wysłany:
Pon 16:33, 22 Lut 2010
Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Pon 16:33, 22 Lut 2010