namiot fajny, miałam podobny.. ale nie wiem czy on przeżyje :P
_________________ Mój Kochany małż Greg :* my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o - In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled. Wysłany:
Wto 13:16, 23 Lut 2010
Będzie musiał bo mnie na innego nie stać XDDD Jest trzy osobowy można jescze kogoś przygarnąć...albo mieć więcej miejsca dla siebie...o ile sis będzie chciała ze mną mieszkać ^.^
Nutty Nettie To dodaj. Dzisiaj napiszę jescze regulamin, ale musze się jescze zajać nagłówkiem. No a jak maybe będzie to z nia pogadam. Bo ją jako admina dodałam wczoraj, ale późno, więc już jej wtedy nie było.
Wto 13:20, 23 Lut 2010
Ulka, wstrzymaj się jeszcze z kupowaniem. może ja coś wykombinuje, a jak już to w sezonie będą tańsze ;)
Cytat:
o ile sis będzie chciała ze mną mieszkać ^.^
a czemu by nie? :P
_________________ Mój Kochany małż Greg :* my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o - In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled. Wysłany:
Wto 13:25, 23 Lut 2010
Zanim forum zacznie funkcjonować potrzebuję dwie chętne osoby (najlepiej te, które się na tym znają) na stanowisko administratora. Osoby te będą miały specjalne rangi (wybrany kolor czcionki i nazwę rangi, tak jak u mnie). Proszę zgłaszać się pod tematem. Następnie przeprowadzę mini test i wybiorę dwie osoby:) Na tym jeszcze nie koniec. W razie potrzeby mianuję jeszcze jakieś osoby na stanowisko admina. No i potrzebni też będą moderatorzy.
PROSZĘ SIĘ ZGŁASZAĆ POD TEMATEM!
Kolejne wskazówki po zgłoszeniu się użytkowników. Napiszę jescze dokładną datęSmile
Połowa o administratorach którzy już są. Jest sens dodawać to z powrotem?
Nutty Nettie Faktycznie nie ma :D To się napisze coś nowego. Raczej coś o modach, bo będą potrzebni. Coś wymyślę:D Tak tęskniąłś za moją radioaktywnością. Robę właśnie radioaktywny nagłowek.
Wto 13:29, 23 Lut 2010
pa Ula :* odezwe się jak bede miec coś na koncie.. kiedyś xD
Wto 13:29, 23 Lut 2010