Agnieszka Czajkowska: Nastoletnie dziecko, które ma ważny paszport, może bez trudu przekroczyć granicę bez rodziców. Co się zmieni, gdy przystąpimy do UE i granic nie będzie?
Paweł Czuma, rzecznik wojewody dolnośląskiego: Będą nas obowiązywać te same przepisy, co innych członków Unii. Przez granice państw będzie można się przemieszczać swobodnie, ale z paszportem. Te same regulacje będą dotyczyć nieletnich. Przyjmuje się, że rodzice, wyrabiając swojemu dziecku paszport, dopuszczają możliwość samodzielnego podróżowania nastolatka i przemieszczania się przez granicę....
Wiem, że nie chodzi Ci o UE, ale to te same przepisy ;)
Ostatnio zmieniony przez alhambra dnia Sob 15:24, 27 Lut 2010, w całości zmieniany 1 raz
spokojnie, najpierw zobacz jaki to film. Nie powiem jak zdobyłam, bo to nie temat na publiczne forum xP
to ten film : http://www.filmweb.pl/f1421/Maybe+Baby,2000
gniot chyba jakiś xP
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Sob 15:22, 27 Lut 2010
DOMA, chcesz polecieć na plan House'a, uprowadzić Hugh i schować w swojej szafie? :D
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Sob 15:23, 27 Lut 2010
Hambarr Z tego tytułu wziął się mój nick ;) Chociaz filmu nie oglądałam :D
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Sob 15:26, 27 Lut 2010
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Sob 15:28, 27 Lut 2010
maybe_55, tak ? :mrgreen: nie wiedziałam ze stąd masz nick.
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Sob 15:29, 27 Lut 2010
Hambarr Wiesz, to był czysty przypadek, natrafiłam na ten tytuł przy rozpracowywaniu filmografii Hugh ^^
Sob 15:30, 27 Lut 2010