o widzę nie tylko mi forum się zbuntowało :P
Co do picia jeszcze, to ja nie uważam, że jest ono złe, ale upijanie się w wieku 15 lat nie jest dobre, ani normalne :?
Sob 17:38, 27 Lut 2010
_________________ maybe_55- siostra "bez endu" :* agawa5- odnaleziona w mHrocznym zaułku siostra :* Z dniem 12 grudnia nie dumnie należę do KHKnSnR Wysłany:
Sob 17:39, 27 Lut 2010
o też myślałam, że tylko mi forum odmowiło posłuszeństwa ^^
nimfka napisał:
Co do picia jeszcze, to ja nie uważam, że jest ono złe, ale upijanie się w wieku 15 lat nie jest dobre, ani normalne
w 100% się zgadzam :)
_________________ jestem aniołem stróżem Guśki :D :* i Anielską Ciotką Nuttikonki z własnej szafyFanArt (zapraszam na przymiarki;)) Wysłany:
Sob 17:41, 27 Lut 2010
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Sob 17:42, 27 Lut 2010
nimfka Popieram! Raz kolo wziął na rekolekcje flachę wina. Jak gdzieś ją zgubił i ksiądz znalazł to udawał, ze nic nie wie xDD
u mnie w klasie była afera, bo jeden chłopak pił w szatni od wf-u, w godzinach szkolnych normalnie, prawie ze szkoły za to wyleciał
Sob 17:42, 27 Lut 2010
Ostatnio zmieniony przez nigide dnia Sob 17:44, 27 Lut 2010, w całości zmieniany 1 raz
_________________ maybe_55- siostra "bez endu" :* agawa5- odnaleziona w mHrocznym zaułku siostra :* Z dniem 12 grudnia nie dumnie należę do KHKnSnR Wysłany:
Sob 17:43, 27 Lut 2010
Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Sob 17:45, 27 Lut 2010
nigide Widzę, że Michajka przyjęła się na dobre :mrgreen: Justyna? Nie wiem, ale szczelam, że albo 19:00 albo 19:30 :D
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Sob 17:47, 27 Lut 2010
U nas się wylatuje, jak cię przyłapią nawet gdzieś poza szkołą.
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
U nas się wylatuje, jak cię przyłapią nawet gdzieś poza szkołą.
tylko, że ta sprawa była trochę zagmatwana, nie było dowodów na to, że na pewno pił, tylko wkopywanie się nawzajem kolegów :? aale jakby wyleciał to bym mu nie współczuła
Sob 17:51, 27 Lut 2010
Chancex3 Kiedy następna aktualizacja Rysunku? :mrgreen:
Dodano 17 sekund temu:
Chancex3 Kiedy następna aktualizacja Rysunku? :mrgreen:
Sob 17:52, 27 Lut 2010