|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #10
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 481, 482, 483 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Cytat: | Salamandra czytałaś Millennium? Genialne nie? |
Mało powiedziane :D Na razie skończyłam pierwszą część, a następne dwie już na mnie czekają. W każdym razie to jedna z najlepszych książek, jakie czytałam :)
|
|
Nie 12:58, 28 Lut 2010 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Hej . Mowa o Millenium ? Ja miałam tą książkę przeczytać ale gdy pani od polskiego przez przypadek usłyszała rozmowę mojej koleżanki z drugą koleżanką o tej książce to nam zakazała jej czytać . Bo jesteśmy za mali :roll: no bez przesady
|
|
Wysłany:
Nie 13:01, 28 Lut 2010 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Salamandra napisał: | Cytat: | Salamandra czytałaś Millennium? Genialne nie? |
Mało powiedziane :D Na razie skończyłam pierwszą część, a następne dwie już na mnie czekają. W każdym razie to jedna z najlepszych książek, jakie czytałam :) |
ja na wyjeździe skończyłam III i zaczęłam nowe "coś" Browna, jestem w połowie i właśnie rozważam zaczęcie Millennium od nowa :lol:
ale jak zobaczyłam zwiastun filmu, stwierdziłam, że nie chce go oglądać Blomkvist i Berger są masakryczne dobrani, Lisbeth zresztą też, ale bez tragedii... :roll:
Dodano 2 minut temu:
ann przecież tam nic takiego strasznego nie ma :] no może oprócz tego, że główni bohaterowie idą do łóżka praktycznie z każdym kogo spotkają i jest bardzo dokładny opis gwałtu Salander w I części
|
|
Wysłany:
Nie 13:05, 28 Lut 2010 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | zaczęłam nowe "coś" Browna, jestem w połowie |
Nowe ,,coś" Browna jest obłędne :D Nie przebija AiD, ale autor dał radę, nie wyszły mu ciepłe kluchy.
A co do Milenium, to muszę przyznać, że czytywałam brutalniejsze książki. Jest kilka momentów nazbyt szczegółowych, ale ogólnie jest w porządku.
Arr, tak, to ,,każdy z każdym" w pewnym momencie zaczęło mnie śmieszyć :D
|
|
Nie 13:13, 28 Lut 2010 |
|
Salamandra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Bry! Jest tu ktoś?
|
|
Nie 13:26, 28 Lut 2010 |
|
Chancex3
Okulista

Pochwał: 6
Miasto: Stalowa Wola
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Salamandra napisał: | Cytat: | zaczęłam nowe "coś" Browna, jestem w połowie |
Nowe ,,coś" Browna jest obłędne :D Nie przebija AiD, ale autor dał radę, nie wyszły mu ciepłe kluchy.
A co do Milenium, to muszę przyznać, że czytywałam brutalniejsze książki. Jest kilka momentów nazbyt szczegółowych, ale ogólnie jest w porządku.
Arr, tak, to ,,każdy z każdym" w pewnym momencie zaczęło mnie śmieszyć :D |
to dobrze, że jest ok, to może znajdę większą motywacje do czytania :]
A propos "każdy z każdym" to ja padłam ze śmiechu w II część jak Blomkvist znalazł sobie nową kochankę :lol: która tak troszku dużo starsza od niego była xD
|
|
Wysłany:
Nie 13:26, 28 Lut 2010 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Arr, a z Salander nadal chodził do łóżka? Czy jej w ogóle nie było, ukrywała się? Bo wiem, że była ścigana za coś czego nie zrobiła i Mikael chciał oczyścić ją z zarzutów...
|
|
Nie 13:31, 28 Lut 2010 |
|
Salamandra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Salamandra napisał: | Arr, a z Salander nadal chodził do łóżka? Czy jej w ogóle nie było, ukrywała się? Bo wiem, że była ścigana za coś czego nie zrobiła i Mikael chciał oczyścić ją z zarzutów... |
nie, Salander jest wściekła na niego, bo go z Eriką zobaczyła i za kasę, którą ukradła wyjeżdża za granicę, Blomkvist stara się z nią skontaktować jakoś, aż w końcu daje spokój, Salander wraca do Szwecji, wplątują ją w pewną sprawę (nie będę zdradzać), która jest powiązana z Millennium, ale Mikael jest przekonany, że to nie ona i w sumie II i III część są o tym śledztwie Blomkvista. W II część spotykają się przelotnie, tylko na końcu na dłużej, ale bez żadnych I LOVE U itd.
|
|
Wysłany:
Nie 13:37, 28 Lut 2010 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Złoto, jest złoto! *euforia*
A tak na marginesie: witam wszystkich :mrgreen:
|
|
Nie 13:45, 28 Lut 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

Pochwał: 30
Miasto: Dziura zabita dechami :P
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
zaneta94 Cześć :)
|
|
Nie 13:47, 28 Lut 2010 |
|
Chancex3
Okulista

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
zaneta94 witaj :D Opowiadaj, jak wczoraj przeżywałaś występ Justyny :P
|
|
Nie 13:48, 28 Lut 2010 |
|
nigide
Immunolog

Pochwał: 8
Miasto: Lidzbark Warmiński
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Chancex3, hej :D
Jeszcze nie mogę dość do siebie po wczorajszym biegu :lol:
|
|
Nie 13:48, 28 Lut 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Arr, czyli Salander będzie zazdrosna? :shock: Nie wiem czemu się dziwię, ale jakoś mi do niej to nie pasuje... Musiała faktycznie przywiązać się do Mikaela...
Hej Żanetko :)
|
|
Nie 13:49, 28 Lut 2010 |
|
Salamandra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
zaneta94 Ja wczoraj po 22 siedzę sonie przed komputerem. Drzwi od mojego pokoju uchylone, coś tam w drugim pokoju ogląda sisotra aż tu nagle JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEST! Myślałam, ze zawału dostanę :)
|
|
Nie 13:50, 28 Lut 2010 |
|
Chancex3
Okulista

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
nigide, na początku byłam spokojna, Justynie dobrze pracowały narty, była w czołówce. Jak Bjoergen zaczęła odjeżdżać, zabiło mi mocniej serce, ale Justyś ją dogoniła :D Końcówkę oglądałam z mamą, która nie podziela mojej pasji, ale tego wieczoru to chyba nie zapomni. Najlepszy moment: na finiszu Bjoergen prawie dogania Justynę, a moja mama: "No nie! Wyprzedzi ją!" :mrgreen: A na końcu: radość, ogromna radość :D
|
|
Nie 13:51, 28 Lut 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 481, 482, 483 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny |
Strona 482 z 1000 |
|