*Podaje Kiciusiowi miskę przepysznych płatków, z dodatkiem jabłek z polskich sadów, okraszonych złocistym miodem...*
Chance, teoretycznie miałam w LO ferie. Praktycznie, czytałam sienkiewiczowską trylogię, dzieła Goethego albo całą literaturę współczesną (bo w 3 klasie rok szkolny trwa bodaj do marca). A na studiach jakoś nie trafiłam jeszcze na ferie... najdłuższa przerwa liczyła 3 dni ;-) Ale za to są 3 miesiące, które można poświęcić na wakacje i praktyki, i pracę ;-)
Ostatnio zmieniony przez rocket queen dnia Nie 19:15, 28 Lut 2010, w całości zmieniany 1 raz
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Nie 19:17, 28 Lut 2010
_________________ "Nie widziała cię już od miesiąca,
I nic. Jestem może bledsza,
trochę śpiąca, trochę bardziej milcząca,
lecz widać można żyć bez powietrza!" Wysłany:
Nie 19:18, 28 Lut 2010
*Zapada niezręczna cisza... Rocket przygląda się trupiobladym twarzom zebranych, po czym odpowiada przyciszonym, lecz jakże zmysłowym głosem: psychologię ;-)*
Tłum ucieka.
Kurtyna opada.
Rocket może położyć się spać.
WOW... A to niby ja jestem najdłużej na forum :shock:
Rocket, ale nja tu jestem praktycznie CODZIENNIE. ^^
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Nie 19:26, 28 Lut 2010
rocket queen o rany! też bym chciała :) no ale niestety, nie dostanę się :)
_________________ "Nie widziała cię już od miesiąca,
I nic. Jestem może bledsza,
trochę śpiąca, trochę bardziej milcząca,
lecz widać można żyć bez powietrza!" Wysłany:
Nie 19:26, 28 Lut 2010
puściłam mojej 7-letniej siostrze "Teardrop" Massive Attack, a ona nie wiedziała, nie skojarzyła, skąd zna tę piosenkę :evil: więc włączyłam jej początek House'a i usłyszałam głośne: ahaaaa :roll:
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*