Nataszko, Jesteś okrutna :twisted: A ja tez sie czepiam off topów ^^
Sinaj, *wyskjakuje zza krzaków* Nie mogę się nacieszyć twoim banerkiem, szczególnie po obejrzeniu 6x07 alno 08...Nie pamiętam :D Ale to było w tedy gdy...
Spojler:
..Cameron odeszła z zespołu i powiedziała House'owi, że go kocha :D To było piękne :mrgreen:
:D
Chancex3, Paa :D
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Pon 19:32, 01 Mar 2010
Jak można udowodnić, że światło białe rozchodzi się po liniach prostych ? Mam takie głupie zadanie na fizykę. Muszę zaplanować i wykonać doświadczenie. A zupełnie już mi dzisiaj myślenie nie wychodzi i nie wiem jak mam to zrobić :(
_________________ maagdaa - bliźniacza sis :* TurboBezbłędnieNiewiadomaSeksiŁacina by Gusq & whatever diagnoza choroby: Pyczomania | wraz z Luthien15
hejka ponownie :*
Tym razem już z normalnego domowego komputera :P
Dzień nie był taki zły jak się zapowiadał :P
Będę z wami tylko jednym okiem, bo muszę się pouczyć francuskiego :?
Pon 19:33, 01 Mar 2010
_________________ Mój Kochany małż Greg :* my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o - In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled. Wysłany:
Pon 19:34, 01 Mar 2010
Mm :D Nie mogę się nacieszyć twoją obecnością! *tuuli* Wiesz, że teraz nawet w szkole do mnie wołają mejbi - bejbi ? ^^ Dostaje mnóstwo smsów typu"Co u Ciebie mejbi - bejbi?" xD Ale i tak ty mówisz to najlepiej :przytul:
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Pon 19:38, 01 Mar 2010
Mm Nie mogę się nacieszyć twoją obecnością! *tuuli* Wiesz, że teraz nawet w szkole do mnie wołają mejbi - bejbi ? ^^ Dostaje mnóstwo smsów typu"Co u Ciebie mejbi - bejbi?" xD Ale i tak ty mówisz to najlepiej
Sie wie mejbi-bejbi :D
Przepraszam, że tak rzadko piszę, ale mam sporo nauki. Baaardzo sporo xD
_________________ Przecudowna MAŁŻA (weeee!) sinaj ;* Panks newer day! - Bo prawdziwy punk pie*doli wszystko. Nawet ortografie... I netykiete. Wysłany:
Pon 19:41, 01 Mar 2010
O świetle pamiętam coś z fizyki, ze powstawanie cienia jest na to dowodem i że sie załamuje :P
Autor postu otrzymał pochwałę.
_________________ Mój Kochany małż Greg :* my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o - In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled. Wysłany:
Pon 19:43, 01 Mar 2010
Oglądanie bajek z dubbingiem (angielskim) i nałożonym lektorem (polskim) to zÓo :?
_________________ maybe_55- siostra "bez endu" :* agawa5- odnaleziona w mHrocznym zaułku siostra :* Z dniem 12 grudnia nie dumnie należę do KHKnSnR Wysłany:
Pon 19:45, 01 Mar 2010
Gregu Nic nie szkodzi. Waże, że jesteś! :przytul:
nigiduś Oo to ty tu jesteś?! :przytul: A jakie to bajki oglądasz? ;) Anime?
Pon 19:47, 01 Mar 2010
nigide!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hej! *obślinia,buziakuje,przygniata,tuli i milion innych rzeczy*
Ewuś Kiepsko mi idzie odsłuchiwanie piosenek konkursowych. Utknęłam przy pierwszej,i słucham ją 10 raz :D
maybe_55 aktualnie miałem okazję oglądać "Toma i Jerrego" :D
Pamiętam, jak oglądałem to non-stop, mając 4-6 lat... :roll:
_________________ maybe_55- siostra "bez endu" :* agawa5- odnaleziona w mHrocznym zaułku siostra :* Z dniem 12 grudnia nie dumnie należę do KHKnSnR Wysłany:
Pon 19:51, 01 Mar 2010
Gregu Nic nie szkodzi. Waże, że jesteś!
nigiduś Oo to ty tu jesteś?! A jakie to bajki oglądasz? Anime?
Hentai chyba xD
_________________ Przecudowna MAŁŻA (weeee!) sinaj ;* Panks newer day! - Bo prawdziwy punk pie*doli wszystko. Nawet ortografie... I netykiete. Wysłany:
Pon 19:52, 01 Mar 2010