Scooby Doo też uwielbiałam, i to też ulubiona bajka małych :D
Hambarr napisał:
I teraz mi powiedzcie, że niby Scooby Doo jest nieprzewidywalmy xP
jak byłam mała i to oglądałam właśnie w tvp to dla mnie był ;) zawsze sprawcą okazywał się ktoś niepozorny, a że obcykana w kryminałach nie byłam, to tego nie przypuszczałam ;)
Ostatnio zmieniony przez sinaj dnia Wto 22:43, 02 Mar 2010, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Mój Kochany małż Greg :* my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o - In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled. Wysłany:
Wto 22:40, 02 Mar 2010
No dobra, macie racje może na dzieci to działa :P ale schemat jest taki sam, a na koncu Welma (czy jak ona się nazywała?) zawsze tłumaczy jak odkryli, że to ta osoba :P
BTW. jak się nazywała ta bajka HB o kotach co mieszkały na smietniku? Ja to uwielbiałam :mrgreen:
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Wto 22:42, 02 Mar 2010
_________________ Mój Kochany małż Greg :* my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o - In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled. Wysłany:
Wto 22:45, 02 Mar 2010
Nie wiem,czy chodzi Ci o tą samą, ale jak byłem mały to leciał Kot Tip Top i też mieszkał na śmietniku
=P
Hej! Ja ostatnio oglądałem SD i nie zgadłem potwora :(
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart. Wysłany:
Wto 22:45, 02 Mar 2010
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Wto 22:48, 02 Mar 2010
czołówka była taka, że on otwiera kubeł i stamtąd wychodzi, ubiera kapelus (fioletowy) i myje zeby ;) Ogolnie to chyba był jakiś koci gang xP
sis, a ja najbardziej ze SD lubiłam ich samochód :mrgreen: te hippie-kwiatki :mrgreen:
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Wto 22:50, 02 Mar 2010
Hej! Ja ostatnio oglądałem SD i nie zgadłem potwora
oj biedny.. zdarza się nawet najlepszym :D
a to tylko dowodzi świetności bajki ;)
Hambarr napisał:
te hippie-kwiatki
yep ;)
Wto 22:54, 02 Mar 2010
Wto 22:55, 02 Mar 2010
Wróciłam :*
Widzę, że tu dyskusja o bajkach był. Ja uwielbiam bajki, ale te "stare" (mówi to 15 latka :hahaha:) no w każdym razie bajki które oglądałam jako małe dziecko - to co wymieniał Jig Saw czyli Flinstonowie, Jestsonowie, Scooby Doo, Disneya też lubiłam, ale nie aż tak, nigdy nie byłam fanką księżniczek i innych tym podobnych. Kochałam za to Mulan, Pocahontas i Króla Lwa :P Teraz te bajki co lecą (jak moja 7 letnia siostra ogląda) to jakaś masakra totalnie bez sensu, jakieś chodzące ludziki, czasem nieme nawet, nic ciekawego, nie dziwię się jej że woli oglądać na Carton Network, choć tam za mądrych bajek też nie ma :?
Dodano 1 minut temu:
Hambarr dobrej nocy :*
Wto 23:00, 02 Mar 2010
dobranoc Hambarr :* i słodkiego chaseronka na noc :)
też zmykam już, dobranoc
Ostatnio zmieniony przez sinaj dnia Wto 23:09, 02 Mar 2010, w całości zmieniany 1 raz
Wto 23:00, 02 Mar 2010
Co do bajek, to kiedyś mogłem "wałkować" po kilkadziesiąt razy "Toma i Jerrego". Kiedyś była fajna kreska, brak zbędnych słów, tylko rozwój akcji i symbolika. Ostatnio oglądałem na TVpuls bardziej nowoczesny rodzaj w/w bajki i była dosyć przegadana i kształty nie te same...
A pamięta ktoś zwrot: "chyba widziałem kotecka"? :D
_________________ maybe_55- siostra "bez endu" :* agawa5- odnaleziona w mHrocznym zaułku siostra :* Z dniem 12 grudnia nie dumnie należę do KHKnSnR Wysłany:
Wto 23:22, 02 Mar 2010
Eh mam jakiś ponury nastrój, chyba pójdę spać, albo się pouczę.
Dobranoc kochani :*
Wto 23:40, 02 Mar 2010
hej kochani :*
Nikt nie pisał od wieczora?? My jak już Sevir napisała mamy właśnie inf :P
Sro 9:52, 03 Mar 2010