Chancex3 tak sobie... bo kohham twoje prace :P
a pozatym nie podoba mi się mój pokój.... jest taki zwykły...
_________________ Gdybym naprawdę po każdym doświadczeniu była silniejsza podejrzewam, że pod koniec życia byłabym niezniszczalna.[b] jestem BRZANĄ :D by sinaj :* [b] maj sis Sevir :*
ubranko by Charlotte_May łiiii <3 Wysłany:
Sro 18:46, 03 Mar 2010
Dzień dobry, forumowe ludki :D
Dziś był piękny dzień, piękny, piękny. To znaczy ta część dnia w szkole, bo w domu oczywiście szaro buro i ponuro. Ale co tam, zawsze jest się czym cieszyć :D
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Sro 18:50, 03 Mar 2010
Salamandra i to jest pozytywne nastawienie do życia gratulejszyn! :lol:
_________________ Gdybym naprawdę po każdym doświadczeniu była silniejsza podejrzewam, że pod koniec życia byłabym niezniszczalna.[b] jestem BRZANĄ :D by sinaj :* [b] maj sis Sevir :*
Sro 18:51, 03 Mar 2010
Sal gdyby nie to, że przeraża mnie ilość nauki chętnie siedziałabym w szkole :D
i chciałabym już wiosnę! Żeby gdzieś wyjść , posiedzieć na dworze i nie zamarznąć.
_________________ "Nie widziała cię już od miesiąca,
I nic. Jestem może bledsza,
trochę śpiąca, trochę bardziej milcząca,
lecz widać można żyć bez powietrza!" Wysłany:
Sro 18:52, 03 Mar 2010
dzieci neo...poprostu xD nie da się tego opisac słowami :lol:
Sro 18:59, 03 Mar 2010
Chancex3 hah :D przypomniało mi się jak mój kuzyn nas tym zamęczał xD
btw- współczuje dziewczynie, która pójdzie z tym chłopaczkiem w pomarańczwoej koszulce na jakąkolwiek imprezę taneczną ;)
Sro 19:00, 03 Mar 2010
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Sro 19:00, 03 Mar 2010
Imm, właśnie, poza lekcjami w szkole jest fajnie ;)
Ostatnio zmieniony przez Salamandra dnia Sro 19:01, 03 Mar 2010, w całości zmieniany 1 raz
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Sro 19:01, 03 Mar 2010
Sal chyba, że o to chodzi :D mnie dziś znowu powróciła fascynacja do dyrektora xD
Chancex3 on wyglądał jak pomarańczowa żaba przejechana na ścianie xD
Sro 19:04, 03 Mar 2010
Chancex3, czy to jest mały Hitler? :hahaha: kiedyś widziałam. Dosłownie spadłam z krzesła jak zaczał walić klawiaturą o biurko a potem się wściekać ze klawisz mu wyleciał :D
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Sro 19:06, 03 Mar 2010
Chancex3 uważam że nawet w Tancu z Gwaizdami lub Ycd by się ich nie powstydzili xD
Sro 19:06, 03 Mar 2010