_________________ maybe_55- siostra "bez endu" :* agawa5- odnaleziona w mHrocznym zaułku siostra :* Z dniem 12 grudnia nie dumnie należę do KHKnSnR Wysłany:
Sro 20:00, 03 Mar 2010
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Sro 20:02, 03 Mar 2010
maybe_55, jak to mówią "książkę już ma" :hahaha: Nie ale myślę, że ona nie za bardzo lubi czytać a jak już to boję się, że nie trafię w gust :( myślałam o czymś z biżuterii może, albo cóś...
_________________ jestem aniołem stróżem Guśki :D :* i Anielską Ciotką Nuttikonki z własnej szafyFanArt (zapraszam na przymiarki;)) Wysłany:
Sro 20:02, 03 Mar 2010
Charlotte, Ja jestem słaba w kupowaniu prezentów :P Możę płytę? :P
nigide "Canon Rock" *wzrosza się* Pamiętam jak to razem graliśmy :P
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Sro 20:05, 03 Mar 2010
ja niby lubię, ale akurat dla niej nie mam zielonego pojęcia.. płyty nie chce. Ale dzięki :) coś jeszcze wymyślę, a najwyżej spytam prosto z mostu co chce ;)
_________________ jestem aniołem stróżem Guśki :D :* i Anielską Ciotką Nuttikonki z własnej szafyFanArt (zapraszam na przymiarki;)) Wysłany:
Sro 20:08, 03 Mar 2010
_________________ Gdybym naprawdę po każdym doświadczeniu była silniejsza podejrzewam, że pod koniec życia byłabym niezniszczalna.[b] jestem BRZANĄ :D by sinaj :* [b] maj sis Sevir :*
ubranko by Charlotte_May łiiii <3 Wysłany:
Sro 20:08, 03 Mar 2010
Charlotte, I good :D
Nil, Ja sie cieszę, bo nie miałam okazji z tobą zamienić słowa! :przytul:
Sro 20:10, 03 Mar 2010
Sro 20:15, 03 Mar 2010
Sro 20:18, 03 Mar 2010
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
dzisiaj na polskim miałam rózne dziwne skojarzenia z forum
np. jak mówilismy, że jeden z bohaterów lektury "nie chciał się zgodzić na zÓo" :D
Sro 20:19, 03 Mar 2010
maybe_55 no właśnie m mijamy sie!
aaa żądam od cb żebyś dodała nowe bannery bo oszaleję :]
Charlotte_May no to już się znamy 'zaciech' :D kolejna osoba do witania xD
Junius hej ok xP
Nutty Nettiea jak myślisz ? :twisted: :twisted:
_________________ Gdybym naprawdę po każdym doświadczeniu była silniejsza podejrzewam, że pod koniec życia byłabym niezniszczalna.[b] jestem BRZANĄ :D by sinaj :* [b] maj sis Sevir :*
ubranko by Charlotte_May łiiii <3 Wysłany:
Sro 20:20, 03 Mar 2010