Pewnie kiedyś przynajmniej chociaż do stu iluś złociszy stanieje. A video pewnie ktoś zamieści prędzej czy później, sam jestem ciekaw, chociaż to nie moja dziedzina muzyczna, ale sam jego występ chętnie zobaczę.
Jego miny są genialne :mrgreen:
a zegarek jak dla mnie zbyt 'wypasiony' ;)
_________________ "Nie widziała cię już od miesiąca,
I nic. Jestem może bledsza,
trochę śpiąca, trochę bardziej milcząca,
lecz widać można żyć bez powietrza!" Wysłany:
Nie 12:41, 21 Mar 2010
Każde ze zdjęć widziałam ; ) i powiem szczerze, że przy niczym się tak nie relaksuje i wybucham gdzieś w środku jak wtedy gdy patrzęna niego :D poprostu kocham te chwile xd .
A zegarek - cudo ; p
Co do zdjęć z koncertu - są przesuperaśne! Ta biała koszula... Ahh! < 33 a czy wie ktoś kiedy on się odbył ?
Domciu, :mdleje: Świetne zdjęcia. Świetne, Świetne, Śweitne! A za filmik Cię kocham! Też bym coś wstawiła, ale co poptrzeć to juz było. ;) Jak znajdę coś nowego to wstawię :D Hugh ( wracając ) ma boski głos i uwielbiam normalnie ten jego berecik. :D Świetnie w nim wygląda ;) A to zdjęcie jak stoją wszyscy jest takie śmiechowe, że nie mogę. :lol: Dzięki Domuś ;* Chociaż tańcem, to bym tego co wyprawia na filmiku Hugh, nie nazwała. :lol: Ale szkoda, że jak śpiewał to go statyw zasłonił :( Ale ten jego uśmiech jak skończył grać....Ah..Oh...
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Czw 18:51, 25 Mar 2010
Skibona dzięki za fotki (to z pieskiem jest mega sweeet!), części z nich jeszcze nie miałam okazji oglądać i ... nawet nie żałuję, że mnie ominęły! Żyłam sobie spokojnie w nieświadomości xD Hugh zdecydowanie lepiej prezentuje się teraz, mając już tyle lat na karku ile ma, niż gdy był młodszy xD
Hugh świetnie prezentuje się na scenie!! Z tego, co widzę, ten jego kaszkiecik to już taki jego sceniczny image i znak rozpoznawczy <33 A te akrobacje na scenie i uśmiech...chcę więcej! ^^
_________________ Avek by worried_bubble :) Wysłany:
Czw 20:45, 25 Mar 2010
mi też on się w młodości nie podobał, teeraz wygląda super, a najlepiej tak w połowie House'a :P w 3,4 sezonie :D
Sob 19:26, 27 Mar 2010