na VH1 leci fajna lista :) poprzypominałam sobie dawne piosenki np. Enriqe'a Iglesiasa (chociaz nie byłogo na żadnym miejscu na razie) :mrgreen: Ten facet robi chyba najgłupsze miny w historii :lol:
Link a w tym teledysku zachowuje się jak seryjny morderca i gwałciciel :hahaha: Co nie zmienia faktu że piosenka była (jest?) absolutnym hiciorem :tuptup:
Ostatnio zmieniony przez Chasper dnia Sob 18:50, 13 Mar 2010, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Ubrana u Mireli : ) Wysłany:
Sob 18:49, 13 Mar 2010
Właśnie weszłam do tematu SEZON SZÓSTY - LISTA ŻYCZEŃ i co widzę? Mój post z września, a w nim:
Cytat:
1. mały romansik Cuddy z detektywem, co by House umierał z zazdrości i w końcu uświadomił sobie gdzie jest jego miejsce
Czy ja byłam niezrównoważona psychicznie jak go pisałam? Możecie mnie teraz za to zlinczować, należy mi się :sciana:
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Sob 18:50, 13 Mar 2010
,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Sob 18:50, 13 Mar 2010
Chancex3 Że co? Ja dośc rysuję. O co chodzi? Może napisz na PW lub GG? :mrgreen:
Sob 18:51, 13 Mar 2010
Bo nie wiedziałam. Miał być przelotny romans, a nie...
Spojler:
nadchodzące oświadczyny?
:-?
Idę się zająć filozofią, bo cały dzień z tym zwlekam.
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Sob 18:54, 13 Mar 2010
Cześć mrukasiu! :D
Chancex3 Jaka działalnośc? :mrgreen:
Sob 18:55, 13 Mar 2010