"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Czw 13:51, 26 Lut 2009
Moja vice dyrektorka zdecydowała, że będzie sprawdzać wszystkie fora. O której ktoś pisze, o czym itepe. nie muszę mówić, o czym ja tam pisałam? :/ Straszna wolność słowa...
Cal a ja muszę nadrobić Lie to me, bo oglądałam tylko 2 odcinki...
Jeanne, z tego co się orientuję to forum może usunąć tylko ten kto je założył... Ale jak, to pojęcia nie mam.
Przy życiu trzyma mnie myśl, że już niedługo weekend.
*tuli Żanetę*
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Czw 14:14, 26 Lut 2009
1x4 Lie to me jest świetny... w pewnym momencie pokazują Obamę...
Dodano 23 sekund temu:
hej kotek *całuje namiętnie*
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Czw 14:20, 26 Lut 2009
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
Czw 14:40, 26 Lut 2009
Idę sobie spokojnie na długiej przerwie na trzecie piętno na historię i patrzę a na pół piętrze stoi mój ojciec o.O i gada z dyrektorem :mdleje: jaa się pytam a co ty tu robisz a on na pół szkoły:
-NIESPODZIANKA!
co się okazało, że tatuś będzie uczył przyszłych pseudo dziennikarzy co i jak w te branży :? więc jestem narażona na jego towarzystwo co czwartek :mdleje:
Czw 14:47, 26 Lut 2009
Jak sam o sobie mówi "Pseudo dziennikarzem" pisze jakże makabryczne historie o samobójcach, wypadkach i mordercach i co jakiś czas recenzję spektakli albo książek... :lol:
jakże makabryczne historie o samobójcach, wypadkach i mordercach i co jakiś czas recenzję spektakli albo książek...
ta a morderstwa mają wiele wspólnego z spektaklami i książkami... no chyba że wybiera spektakle które zbijają sztukę i książki o zbrodni/ach
---
skończyłem oglądać LtM i zastanawia mnie dlaczego Lightman nie powie Foster że jej mąż ją okłamuje
Spojler:
najprawdopodobniej ją zdradza... bo choć najpierw myślałem, że pracuje jako tajny agent w jakiejś rządowej organizacji... ale jego rozmowa (odc. 1x4) przez komórkę była bardziej jakby z kochanką rozmawiał
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
Czw 15:04, 26 Lut 2009
Sal właśnie o to chodzi, że nie może założyciel usunąć :/ No to się zbulwersowałam. Wysłaliśmy e-maila do n-k, jeśli nie usuną wątków, to usuwamy całą klasę... Denerwuje mnie takie wtrącanie się w to, co ja robię poza szkoła... Jesli chce pani vice dyrektorka to mogę jej wszystko powiedzieć prosto w oczy. :/
Arroch zawodu twojego taty zazdroszczę, ale tego, że będzie uczył stanowczo nieee...
Jeanne, to jakieś powalone, mówiąc krótko :? Przecież założyciel powinien mieć prawo do usunięcia swojego dzieła.
Czw 15:14, 26 Lut 2009
Salamandra bo zazwyczaj mają, ale u mnie nie wiem dlaczego, ale sie nie da :/ Forum n-k jest do dupy jednym słowem i cieszę się, że już tam nie zaglądam...
Ale jeanne o co chodzi bo jestem nie w temacie? :mrgreen:
u mnie w szkole są w ogóle klasy "dziennikarskie" te z miastową śmietanką, mają nadprogramowe lekcje z radiowcami, pisarzami itd. + rozszerzony polski i historię :roll:
ale czemu mojego tatę poprosili o 1h tygodniowo zajęć dla każdej klasy... nie wiem :| i że on się jeszcze musiał na to zgodzić :sciana: