Rozmowy w t(ł)oku
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 1268, 1269, 1270 ... 2489, 2490, 2491, 2492, 2493, 2494, 2495, 2496, 2497, 2498  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Arroch w sumie nic takiego ciekawego. Moja vice dyrektorka ma kompleksy i nie dość że się po nas wydarła i mówiła do nas jakbyśmy byli w przedszkolu, to jeszcze powiedziała, że teraz musi sprawdzić forum naszej klasy. Mówiła, że musi zobaczyć, o której my to chodzimy spać, co piszemy, bo przecież my wszystkich obgadujemy na forach i że to jest bardzo niemiłe. I oczywiście, że dużo przeklinamy, a szczególnie dziewczyny. No sory. I co ona z tą wiedzą zamierza zrobić? Ja nie cwaniakuję w internecie tylko mówię to, co myślę. Jeśli chce to mogę z nią "porozmawiać" tylko nie wiem, czy to czasem nie ona źle na tym nie wyjdzie.... :/
Arroch a grzeczna jesteś w szkole? :>

PostWysłany: Czw 15:33, 26 Lut 2009
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

Jeanne, jakby się do Ciebie przyczepiła, to powiedz jej, że Ci się ktoś na konto włamał.

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Czw 15:41, 26 Lut 2009
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19

Powrót do góry

jeanne tak grzeczna, że aż zÓa :mrgreen:

a co do fur, raz była taka akcja, że jedna laska z naszej klasy napisała na NK o babie od chemii takie coś: (nazwisko nauczycielki) jest po prostu okropna! Współczuję tym, którzy mają z nią lekcje...

i oczywiście była afera, dość nie przyjemna, baba się do tego stopnia wkurzyła, że sprawa o mały włos do sądu nie trafiła :?
dlatego ja nie piszę na NK :D w ogóle nie mam konta, piszę tylko na szkolnym forum xD które powstało długo przed NK ;)

PostWysłany: Czw 15:43, 26 Lut 2009
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11

Powrót do góry

Tylko, że tam było około 40 stron moich rozmów z ekhem pewnymi osobami i to byłam na pewno ja :/ A niech się kobieta buja na bananach. Co mi może zrobić? Zachowanie obniżyć? To tylko poziom szkoły sobie zepsuje.

Dodano 3 minut temu:

Arroch bo teraz nauczyciele będa mieli ułatwiony dostęp do Twoich rodziców :hahaha:
A ja tam równo jechałam i po ludziach i po dyrekcji, po wszystkim. Było umawianie się na spotkania, popijawy, wagary i w ogóle.... Kto myślał, że takiej psychopatce przyjdzie na myśl przeglądać, co my robimy. Nie po to daliśmy sobie status prywatny :/ A ona powiedziała, że znajdzie jakąś osobę z naszej klasy, która jej włączy :roll:

PostWysłany: Czw 15:47, 26 Lut 2009
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Jeanne, ale wy jesteście nieprzekupni i się nie dacie. Prawda?

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'

PostWysłany: Czw 15:49, 26 Lut 2009
Salamandra

Powrót do góry

Z tym własnie jest problem, bo jakbym miała zgraną klasę, a tak to... :/
Jest jedna dziewczyna, jej matka jest kuzynką dyrektorki. Więc jak się coś nie spodoba to od razu leci do dyrektorki :/ Przez to nasza klasa nigdzie nie jeździ, bo jej się nic nie podoba. Wystarczy, że coś jej się powie nie tak, to od razu jest sprawa u dyrki :roll: I dodatkowo mamy w klasie syna nauczycielki, wiec on wyboru miał nie będzie :(
Aż mi ciśnienie podskoczyło :D

PostWysłany: Czw 15:58, 26 Lut 2009
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

przewalone... :?

a co do dostępu do moich rodziców, mam nadzieję, że nie wpadną na to i nie będą na mnie skarżyć xD

PostWysłany: Czw 16:09, 26 Lut 2009
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Powrót do góry

ja bym się bardziej obawiał dziewczyny od dyrki niż syna nauczycielki... z tego co mówiłaś to jego mama jest spoko więc myślę, że on nic nie zrobi...

wiesz jeanne... znajdź jakiegoś hakera który włamie się na n-k i usunie forum^^

i iwesz jest tego plus że nie zna tej strony :mrgreen:

sis - Sevir :**

... i dopiero wtedy stało się światło

"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring."

PostWysłany: Czw 16:11, 26 Lut 2009
Caellion
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 15

Miasto: Bełchatów/łódź
Powrót do góry

Moja klasa nie jest najlepiej zgrana, ale może być gorzej. Chyba.
Jest u nas jedna taka dziewczyna, która o byle co skarży się matce. Matka przychodzi do szkoły, jest afera... o nic. Kiedyś szwendając się z paczką rzuciliśmy jej ogryzek od jabłka na dach. Na drugi dzień matka w szkole, bo... zrobiliśmy jej dziurę w dachu :hahaha:
A innym razem jej mamusia do mnie z japą (oczywiście w szkole) czemu ja kumpluję się z chłopakami, a nie lubię jej córki. No padłam normalnie.

PostWysłany: Czw 16:13, 26 Lut 2009
Salamandra

Powrót do góry

Salamandra napisał:
est u nas jedna taka dziewczyna,

mamincórcia... a z takimi najciężej koegzystować... //zastanawiam się jak sobie poradzi w życiu bez mamusi *bawi się laską z czaszką* :twisted: tylko musiałbym znaleźć lukę prawną :twisted: //

Ostatnio zmieniony przez Caellion dnia Czw 16:21, 26 Lut 2009, w całości zmieniany 1 raz

"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring."

PostWysłany: Czw 16:15, 26 Lut 2009
Caellion
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Dokładnie Cal.
Jedna wygląda jak kopia drugiej. Ja się zastanawiam, jak naprawdę wyglądają, bez tony makijażu na twarzy.

PostWysłany: Czw 16:18, 26 Lut 2009
Salamandra

Powrót do góry

Arroch nauczyciele sa mało bystrzy może się nie kapną XD
Cal syna nauczycielki można zastraszyć, jej niestety nie :roll: U mnie codziennie są afery z nią związane, więc luuuz. xD
No wiesz Cal... Ja właśnie mam takie niejasne przeczucie, że mnie wytropią. Bo większość wie, że kocham całym serduszkiem Housa i mam na jego punkcie świra, a wpisanie w googlach House m.d. forum nie jest trudne...
Sal ona też skarży się matce, a potem do szkoły obie lecą :roll:

Cytat:
czemu ja kumpluję się z chłopakami, a nie lubię jej córki. No padłam normalnie.
ooo! dokładnie! Czemu jej nie lubię. :roll: Jej matka cały czas siedzi w szkole i tylko czai na kogo nakablować :/

PostWysłany: Czw 16:19, 26 Lut 2009
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne my cię nie oddamy... my cię obronimy...

PostWysłany: Czw 16:22, 26 Lut 2009
Caellion
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

witam ;)
widzę że mowa o "szkolnej korupcji" :> moja szkoła jest od tego całkowicie wolna, dyrekcja jest bardzo fajna i w ogóle pod tym względem jestem zadowolona z mojego szkolnego wyboru:)

PostWysłany: Czw 16:24, 26 Lut 2009
Madlen
Onkolog
Onkolog

Pochwał: 4

Powrót do góry

Madlen !! :jupi: hej :**** :przytul: :uscisk:

PostWysłany: Czw 16:29, 26 Lut 2009
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 1268, 1269, 1270 ... 2489, 2490, 2491, 2492, 2493, 2494, 2495, 2496, 2497, 2498  Następny
Strona 1269 z 2498

Skocz do: