_________________ "Give me the strength to face the wrong that I have done,
now that I know the darkest side of me..."
Within Temptation - The Truth Beneath the Rose Wysłany:
Czw 13:09, 01 Kwi 2010
Jak zamierzacie przebić finał ostatniego sezonu, w którym dr Wredny zgłasza się na oddział psychiatryczny? Wygląda na to, nadchodzi nie lada wyzwanie dla scenarzystów piszących tegoroczną końcówkę. "Nie mogę wyjawić zbyt wiele, ale będzie jak w sporcie, nic pewnego aż do ostatniej chwili" zdradził mi Peter Jacobson znany jako dr Taub. "To z pewnością będzie dramatyczne i traumatyczne przeżycie dla wszystkich zaangażowanych". Mówimy tutaj o jednym wielkim zwrocie akcji czy o kumulacji wielu średnio-dużych? "To raczej kategoria tych większych" mówi Peter
To proste! Cuddy będzie miała dziecko z Trzynastką!
Jak tak myślisz, to pozazdrościć. Chyba że taki jakiś żarci z tego miał wyjść..? Nie mam pojęcia.
Spekulacje użytkowników są od pisania komentarzy, ale chyba nie takich
_________________ Mój Kochany małż Greg :* my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o - In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled. Wysłany:
Czw 22:58, 01 Kwi 2010
Widzowie będą mogli spojrzeć na popularny serial ‘House’ oczyma aktorów dzięki nowemu dodatkowi, który poraz pierwszy zostanie wyemitowany w ten piątek (5 marca) w stacji FOX. Nigdy wcześniej nie publikowany materiał zawiera wypowiedzi członków obsady serialu, ujawniających wgląd za kulisy, w proces produkcji oraz ich punkt widzenia jako aktorów oraz widzów serialu na poszczególne odcinki. Poszczególni członkowie obsady (Hugh Laurie, Lisa Edelstein, Robert Sean Leonard, Omar Epps, Jesse Spencer, Olivia Wilde i Peter Jacobson) będą prezentować swoje poglądy na temat danego odcinka przez zaplanowany okres powtórek w każdy piątek do 21 maja.
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Sob 13:31, 03 Kwi 2010
Czy mi się wydaje, czy nie ma w nim nic nowego? ;P
_________________ you look so tired and unhappy
bring down the government
they don't, they don't speak for us
i'll take a quiet life
a handshake of carbon monoxide
no alarms and no surprises