|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #11
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 536, 537, 538 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny
|
 |
|
 |
|
| Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
| Wiadomość |
Autor |
|
 |
|
Ja dzisiaj spędziłam większość na nauce, przynajmniej próbowałam. Nie dość, że w tym tygodniu prawie codziennie sprawdziany, to "za chwilę" egzaminy, na nic nie mam czasu, z dnia na dzień pogarsza mi się humor...
|
|
|
_________________ you look so tired and unhappy
bring down the government
they don't, they don't speak for us
i'll take a quiet life
a handshake of carbon monoxide
no alarms and no surprises
`turtles.`
Wysłany:
Sob 22:01, 10 Kwi 2010 |
|
blue papaya
Lekarz rodzinny

Pochwał: 2
Miasto: Warszawa
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
|
Dokładnie , nie rozumiem tego zupełnie , bo w takich chwilach nie ważne są różnice zdań czy wolne w szkole lub pracy, ale ta tragedia i śmierć tylu ludzi...
|
|
|
_________________ "Doing nothing is not a plan it is a specyficly lack of a plan"
Wysłany:
Sob 22:03, 10 Kwi 2010 |
|
Betti
Chirurg dziecięcy

Pochwał: 13
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| Shitzune napisał: | | Bo mam wtedy wrażenie że jestem zupełnie sama pośród niewrażliwych osób i strasznie się tego boję. |
To jedno Ci powiem - sama na pewno nie jesteś. Jak już to jest nas dwoje
|
|
|
Sob 22:12, 10 Kwi 2010 |
|
Athreas
Immunolog

Pochwał: 5
Miasto: Szczecin, ale czasem zawiewa mnie gdzie indziej//Waw
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune ja też to mam. Tak okropnie się wtedy czuje. Jak słyszę wypowiedzi ludzi , których to nic nie obchodzi... przecież to jest taka tragedia!
|
|
|
_________________ "Doing nothing is not a plan it is a specyficly lack of a plan"
Wysłany:
Sob 22:14, 10 Kwi 2010 |
|
Betti
Chirurg dziecięcy

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Ale ja w ogóle tego nie rozumiem, jak sie tak da, być takim znieczulonym, na taka tragedię. Nawet jeśli, powiedzmy, że ktoś zupełnie nie interesuje się polityką, nie przepadał za prezydentem, nie obchodzą go sprawy kraju, to chociaż fakt, że zginęło tyle ludzi. LUDZI - już nawet nie trzeba podkreślać, że ważnych polityków, prezydent.
|
|
|
_________________ maagdaa - bliźniacza sis :*
TurboBezbłędnieNiewiadomaSeksiŁacina by Gusq & whatever
diagnoza choroby: Pyczomania | wraz z Luthien15
Zadaj pytanie, a whatever z pewnością na nie odpowie
Wysłany:
Sob 22:38, 10 Kwi 2010 |
|
whatever
Reumatolog

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Dokładnie , śmierć TYLU LUDZI, i to już jest straszne i tragiczne. A jeszcze jak sobie pomyślę w jakim celu tam polecieli i kim byli dla naszego państwa...
Okropne!
Ja lecę kochani , trzymajcie się ;*
Ostatnio zmieniony przez Betti dnia Sob 22:45, 10 Kwi 2010, w całości zmieniany 1 raz
|
|
|
Wysłany:
Sob 22:43, 10 Kwi 2010 |
|
Betti
Chirurg dziecięcy

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
|
whatever
Reumatolog

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Ja również idę spac, branoc :*.
|
|
|
Wysłany:
Sob 23:01, 10 Kwi 2010 |
|
L.
Ginekolog

Pochwał: 3
Miasto: 3city
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Miałem sobie troszkę z Wami posiedzieć, ale coś mi internet fiksuje więc chyba nici z tego będą. Widziałem, że na TVP1 leciał Katyń- film jak dla mnie przerysowany nieco, jednak wart obejrzenia.
Oglądałem orędzie marszałka Komorowskiego-bardzo zgrabnie i z sensem się wypowiedział, także reakcje innych krajów na wiadomość o katastrofie (chociażby Rosji, Gruzji, Niemiec...) były na miejscu.
Pozostaje jedno pytanie- Co z tą Polską?
Mamy się bać?
|
|
|
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart.
Wysłany:
Sob 23:42, 10 Kwi 2010 |
|
JigSaw
Diabetolog

Pochwał: 30
Miasto: Miasto Grzechu
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Dzień dobry...
Jig, Polska sobie poradzi. Zginęła duża część członków kancelarii prezydenta, ale nadal mamy rząd oraz premiera. Ja właściwie dopiero wczoraj zrozumiałam, dlczego wszyscy zawsze tak się pieklili kiedy Tusk z Kaczyńskim latali jednym samolotem. Teraz jest chaos, ale jest też kto go opanować.
|
|
|
_________________ you look so tired and unhappy
bring down the government
they don't, they don't speak for us
i'll take a quiet life
a handshake of carbon monoxide
no alarms and no surprises
`turtles.`
Wysłany:
Nie 8:09, 11 Kwi 2010 |
|
blue papaya
Lekarz rodzinny

Pochwał: 2
Miasto: Warszawa
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
[b]blue papaya[/b witaj.Ja sie tylko przywitam i lece. Traagedia tragedia ale w szkole mamy zapieprz. No i jutro 4 sprawdziany.... W ogole o mało co wczoraj mnie i moich kumpli dresy by nie pobili... ale bylo ostro. A poszliśmy tylko na spacer, bo kumpel miał wczoraj 18-nastke.
Ja mykam.
Pamiętajcie ! Dziś o 12 dwie minuty ciszy dla ofiar.
|
|
|
_________________ Ulka, Betti, Ann ;** Kochane ; **
Korn mój małż ;**
"Urok, który na mnie rzuciłaś, nigdy nie osłabnie -szepnął.- Więź,która nas łączy, jest niezniszczalna. Nigdy nie trać w nie wiary."
"Księżyc w Nowiu" S. Meyer
Wysłany:
Nie 8:59, 11 Kwi 2010 |
|
Chomiczka
Dermatolog

Miasto: Bytom
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Chomiczka jak to o mało co nie pobili ? Za co ? Ajaj .
W ogóle to Witajcie ! Dziś troszkę lepiej bo na razie leci inny program , nie ten informacyjny .
Od rana widziałam na TVN24 same wspomnienia .
Zaraz idę do kościoła i czytając Was poczułam się lepiej . Ja tak samo nie mogę skupić się na nauce, na żadnych takich rzeczach a dziś mam sporo do zrobienia więc będę musiała jakąś zebrać się w sobie i dać radę .
|
|
|
Wysłany:
Nie 9:05, 11 Kwi 2010 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Mam do Was pytanie, jak podchodzicie do faktu, że takie kraje jak Włochy, Hiszpania czy Brazylia ogłosiły żałobę narodową?
Na pierwszy rzut oka piękny gest, ale ja myślę sobie tak:
Dlaczego przeciętny Hiszpan, Włoch czy Brazylijczyk ma się smucić, z powodu śmierci mojego prezydenta?
Gdyby zginął prezydent i pół rządu Włoch czy Brazylii, to byłoby mi przykro, współczułabym im, ale nie na tyle by nie pójść na zaplanowany wcześniej mecz czy koncert.
Rozumiem, że rządy tych krajów mogą odczuwać żałobę, w końcu znały się osobiście z naszym prezydentem i z naszymi politykami. Ale żałoba narodowa? Dlaczego przeciętni ludzie mają z tego powodu płakać.
Rosja ogłosiła jeden dzień żałoby narodowej - bardzo słusznie, w końcu samolot rozbił się na jej terytorium lecąc na do nich w gości. Jeszcze rozumiem naszych sąsiadów Litwę czy Gruzję. Ale jak widzę wiadomości z dalszego świata o 3, a nawet 6 dniach żałoby, to odnoszę wrażenie, że ktoś tu się licytuje na pokaz. Że te kraje robią sobie grę polityczną na osobistym nieszczęściu mojego narodu.
Czy ja jestem nienormalna, że tak to odczuwam?
|
|
|
_________________ "To change the world, start with one step
however small, first step is hardest of all"
strony internetowe
Wysłany:
Nie 9:07, 11 Kwi 2010 |
|
orco

Pochwał: 28
|
| Powrót do góry |
 |
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
| Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 536, 537, 538 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny |
| Strona 537 z 1000 |
|