"-You're new
-You're naked!" :]
Będzie fajny odcinek :wink:
_________________ "Give me the strength to face the wrong that I have done,
now that I know the darkest side of me..."
Within Temptation - The Truth Beneath the Rose Wysłany:
Sro 7:42, 14 Kwi 2010
mnie rozgniotło:
"thing for the record, a little bit cold" :hahaha:
_________________ "To change the world, start with one step
however small, first step is hardest of all"
strony internetowe Wysłany:
Sro 8:05, 14 Kwi 2010
:shock: :shock: :shock:
Ale białą bronią to on się posługiwać średnio umie :lol:
I czemu ja zakrywam oczy, oglądając trzeciego sneak peaka i tylko niekiedy otwieram na moment? :shock:
Czw 14:37, 15 Kwi 2010
Czw 17:24, 15 Kwi 2010
Będzie Hugh bez koszulki - to wskazuje na udany odcinek :mrgreen: Rozpłynę się jak małolata napalona na profesorka, ale co tam, to w końcu Hugh :serducho:
Myślę, że związek Cuddy z Lucasem jest dla niej ważny z powodu ścieżki jaką obrała w swoim życiu. Ma listę potrzeb i odznacza na niej kolejne punkty: Lucas jest zabezpieczeniem, Lucas jest odpowiedzialny, Lucas jest konsekwentny, Lucas pomaga przy dziecku, Lucas... jest jej kochankiem, Lucas... jest nieskomplikowany. Więc myślę, że z tych powodów ona uważa, że powinna być z mężczyzną takim jak Lucas. Ale na dłuższą metę nie wydaje mi się żeby on kiedykolwiek był w stanie prawdziwie ją usatysfakcjonować.
Koniec końców nie jestem jednak pewna czy da się podejmować takie decyzje i nie zmieniać zdania, kiedy nie kryje się za tym żadna pasja. Myślę, że jej relacja z House'em jest bardziej skomplikowana i subtelna, niż ta z Lucasem kiedykolwiek będzie. Więc jest teraz w ciekawym momencie.
Różnica pomiędzy jej relacjami z Lucasem i z House'em jest naprawdę bardzo wyraźna. Za każdym razem gdy siada razem z House'em, on mówi jej coś co w jakiś sposób jej pomaga, sprawia, że patrzy na sprawy z innej perspektywy i najczęściej popycha ją do podjęcia jakichś decyzji. Podczas gdy Lucas jest w jej życiu niemal kolejnym dzieckiem.
Czy House zasługuje na miłość Cuddy? Myślę, że... jest w nim coś czego... ona nie jest w stanie ignorować. I to samo tyczy się jego. To jest dwoje ludzi tonących w sobie nawzajem, którzy jednak nie mogą być razem. To jest bardzo napięta sytuacja.
Owszem, wierzę w Huddy. Wierzę, że Huddy potrzebuje... (tak przy okazji, to jest bardzo zabawne wyrażenie zaczerpnięte z internetu) Huddy potrzebuje być dogłębnie zbadane, ale to wcale nie oznacza, że ten związek kiedykolwiek będzie udany.
[z hiszpańskiego: kto lepiej całuje, House czy Lucas?]
{śmiech}
Więcej razy całowałam się z Hugh niż z Michaelem, więc powiem, że on jest lepszy.
Nie spędziłam w Hiszpanii zbyt dużo czasu, więc niezbyt mogę powiedzieć co mi się najbardziej podobało, ale ludzie są bardzo mili. Na południu jest bardzo pięknie. Ale Madryt widziałam tylko nocą.
Pon 11:51, 19 Kwi 2010
The team takes on the case of an ailing groom-to-be who harbors undisclosed secrets from a previous relationship. As his fiancée (guest star Amurri) tries to get answers to her many questions, a frustrated team winnows down the possibilities. Meanwhile, House spends extra-curricular time with his Princeton Plainsboro colleagues, performing a karaoke rendition of a Gladys Knight & The Pips classic with Foreman and Chase in the all-new “The Choice” episode of HOUSE airing Monday, May 3 (8:00-9:00 PM ET/PT) on FOX.
Źródło: SpojlerTV
W telegraficznym skrócie: Zespół House'a rozpracowuje przypadek pana młodego, który ukrywa tajemnice związane z jego poprzednim związkiem. Gdy jego narzeczona (w tej roli Amurrii) stara się znaleźć odpowiedzi na nurtujące ją pytania, zespół House'a rozważa różne możliwości leczenia (tzn. ta druga część zdania mnie troszkę przerosła ;) ) W międzyczasie House spędza więcej czasu z kolegami z PPTH Chasem i Foremanem śpiewając przeboje Gladys Knight & The Pips w barze karaoke.
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart. Wysłany:
Wto 7:58, 20 Kwi 2010