Dzień dobry!
Widzę tu wielki ruch :D Normalnie jak na Marszałkowskiej w samo południe...
Wyszłam ze szkoły i momentalnie się wypogodziło :mrgreen: Ale za to jak szłam rano, to padał śnieg. I pozazdrościłam nagle koledze, który podjechał pod szkołę traktorem.
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Czw 14:14, 22 Kwi 2010
Dzień dobry :D
Nie ma żadnego apelu z okazji Dnia Ziemi :evil:
Czw 14:16, 22 Kwi 2010
Czw 15:14, 22 Kwi 2010
U mnie też :mrgreen: A nauczyciele stali zachwyceni jakby widzieli go pierwszy raz :hahaha:
Moja klasa jest nienormalna... Do 5 lekcji połowa była tak wstawiona, że już powoli po ich chodzie zaczęło to być widoczne :|
Hej jeanne :*
U mnie w klasie było podobnie, gdy zaczął sie sezon na domowej roboty wino. Na szczęście się już skończył ;)
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Czw 15:23, 22 Kwi 2010
Dzień dobry,
jaka dzisiaj była pieukna matematyka :mrgreen: Dawno się tak nie uśmiałam, zwłaszcza przy zadaniu na trapez, gdzie do obliczenia pola mieliśmy podane wszystko oprócz wysokości, babka do nas: "to mamy, to mamy, no to czego nam do szczęścia brakuje?" Nieśmiały głos z tyłu: "matury..." :mrgreen:
Tydzień do końca roku. :roll: Będzie wesoło.
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Aż zaniemówiłam, poruszona głębią :3 W takim razie nie pozostaje nic innego, jak przyciągać...
cześć i czołem kluski z rosołem.
jestem tak głupia, ze bardziej się nie da. :roll: :evil:
idę sie uczyć bio.
Shitzune znalazłabyś może chwile czasu dziś czy w weekend na zbetowanie mojej pracy ;>
_________________ Shee is perfect human being. Matura? #NOT MY DIVISION Wysłany:
Czw 16:36, 22 Kwi 2010